Mutatjuk a királyi család legdögösebb tagját: Margit hercegnő 22 éves unokája izmos pasi lett
Arthur Chatto édesanyja Sarah Chatto, Margit hercegnő lánya.

arthur-chatto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az utca emberétől megkérdezzük, hogy soroljon fel tagokat a királyi családból, biztosan elhangzik Erzsébet királynő, Vilmos herceg, Károly herceg, Harry herceg, Katalin hercegné vagy éppen Meghan hercegné neve. Természetesen ennél bőven népesebb a családjuk, csak érthető módon azokra irányul a legnagyobb figyelem, akik előrébb vannak a trónöröklési sorrendben. A királynő elhunyt húgának, Margit hercegnőnek például négy unokája született, három fiú és egy lány.

Margit hercegnő unokája, Arthur izmos pasi lett

Margit fia, Anthony-Armstrong Jones házasságából született a 21 éves Charles és a 18 éves Margarita. A hercegnő lánya, Sarah Chatto két gyermeket szült: Samuel 24 éves, Arthur Chatto pedig 22. Utóbbi unokáról az elmúlt években többször is írt a sajtó, ugyanis felnőttkorára sportos, izmos pasi lett belőle, Instagram-oldalán több mint 217 ezren követik. Fotói alatt a tinilányok gyakran megjegyzik, hogy mennyire jóképű.

Igazi sportember, 2020-ban evezőcsapatával teljesítettek egy nagyon nehéz versenyt, a GB Row Challange-et, erről rendszeresen posztolt közösségi oldalára. Eddig ők voltak a legfiatalabbak, akik sikeresen részt vettek ezen a sporteseményen. Személyi edzőként végzett, emellett gyakran áll ki olyan jó ügyek mellett, amelyek az óceánok élőlényeiért és tisztaságuk megőrzéséért jöttek létre. Az Edinburgh-i Egyetem földrajz szakos hallgatója.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos pasi lett Arthur Chattóból.

Ezt is szeretjük