Katalin királykék estélyiben bűvölt el mindenkit: íme, a hercegné legszebb ruhái 2020-ban

Mutatjuk, milyen gyönyörű kreációkat viselt Katalin hercegné 2020-ban.

katalin cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné stílusát nők milliói imádják, Vilmos felesége sosem nyúl mellé, ha ruhaválasztásról van szó. Elképesztően kifinomult és nőies a stílusa, nem csoda, hogy bármit is visel, pár órán belül egyből elkapkodják azokat a darabokat a boltok polcairól. Utoljára a királyi család tagjai közül egyedül Diana hercegnő volt arra képes, hogy ilyen mértékben inspirálja az embereket.

Ezek voltak Katalin hercegné legszebb ruhái 2020-ban

Ahogy az előző években, 2020-ban is szebbnél szebb kreációkban láthatták a rajongók a hercegnét, bár az tény, hogy a koronavírus-világjárvány miatt sajnos kevesebb nyilvános szereplést vállalt el az előkelőség a brit királyi család többi tagjával együtt. Ennek ellenére ugyanúgy voltak emlékezetes pillanatok, az egyik személyes kedvencünk az a királykék estélyi ruhája, amit a Buckingham-palota jótékonysági estjén viselt 2020 márciusában, de gyönyörű ruhát választott a BAFTA-gálára, illetve írországi látogatásakor is káprázatosan festett.

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné legszebb ruháit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük