Beatrice hercegnő Erzsébet ruháját viselte esküvőjén: fotókon a királyi menyasszonyi ruhák

Beatrice hercegnő ebben a menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent.

beatrice-hercegnő-esküvő-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beatrice hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi titokban mondták ki a boldogító igent július 17-én. A hétvégén megjelentek az első felvételek Erzsébet unokájának menyasszonyi ruhájáról is. A káprázatos képeket Benjamin Wheeler készítette róluk.

Ilyen volt Beatrice hercegnő menyasszonyi ruhája

Beatrice különleges ruhát választott, ugyanis szeretett nagymamája által viselt estélyi ruháját alakíttatta át kicsit. Az 1962-ből való ruhát még Norman Hartnell álmodta meg, ő volt akkoriban Erzsébet királynő egyik kedvenc tervezője.

Az elefántcsontszínű ruha a rajongóknak is nagyon tetszett, sokaknak szimpatikus volt, hogy ilyen módon kedveskedett Beatrice a nagymamájának. Érdekesség, hogy a fején látható koronát Erzsébet a saját esküvőjén viselte, így ezzel a gesztussal is előtte tisztelgett.

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogy a brit királyi család tagjai milyen kreációkban mondták ki az igent. Szerinted ki volt a legszebb menyasszony?

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük