Beatrice hercegnő Erzsébet ruháját viselte esküvőjén: fotókon a királyi menyasszonyi ruhák

Beatrice hercegnő ebben a menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent.

Beatrice hercegnő menyasszonyi ruhája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Beatrice hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi titokban mondták ki a boldogító igent július 17-én. A hétvégén megjelentek az első felvételek Erzsébet unokájának menyasszonyi ruhájáról is. A káprázatos képeket Benjamin Wheeler készítette róluk.

Ilyen volt Beatrice hercegnő menyasszonyi ruhája

Beatrice különleges ruhát választott, ugyanis szeretett nagymamája által viselt estélyi ruháját alakíttatta át kicsit. Az 1962-ből való ruhát még Norman Hartnell álmodta meg, ő volt akkoriban Erzsébet királynő egyik kedvenc tervezője.

Az elefántcsontszínű ruha a rajongóknak is nagyon tetszett, sokaknak szimpatikus volt, hogy ilyen módon kedveskedett Beatrice a nagymamájának. Érdekesség, hogy a fején látható koronát Erzsébet a saját esküvőjén viselte, így ezzel a gesztussal is előtte tisztelgett.

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogy a brit királyi család tagjai milyen kreációkban mondták ki az igent. Szerinted ki volt a legszebb menyasszony?

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük