Meghan hercegné új frizurára váltott: extra hosszú tincsein ámulnak a rajongók

Meghan hercegné új frizuráját egyből kiszúrták a rajongók.

meghan-hercegné-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor még Meghan hercegné színésznőként kereste kenyerét, már akkor a hosszú hajra esküdött, sosem volt a rövid frizurák híve. 

Az elmúlt években kontyban, lófarokban vagy enyhén behullámosítva hordta frizuráját, ám a legutóbbi videóbeszélgetésében teljesen egyenes tincsekkel mutatkozott, de nem ez volt az egyetlen dolog, amit kiszúrtak külsején a rajongók.

Meghan hercegné extra hosszú hajjal mutatkozott

A Girl Up Leadership Summit esemény kapcsán tartott beszédet, amelyben arra bátorította a fiatal nőket, hogy igen is szólaljanak fel az egyenlőtlenségek ellen. Szerinte nagy gondokat okoz társadalmunkban, hogy sokan az embert a bőrszíne és a neme alapján ítélik meg. A pár perces felvételen sokan kiszúrták, hogy a hercegné haja a megszokottnál is hosszabb lett.

meghan-hosszú-hajjal
Fotó: Instagram/Girl Up

"Nagyon megnőtt a haja, azt hiszem, mióta elhagyta Angliát, jó hatással volt rá, a testére és a lelkére is.", "Istenien áll neki ez a kivasalt, egyenes fazon, de a kék blúz is remek választás volt!", "Mintha bársonyból lenne a frizurája!" - fogalmazták a dicsérő kommenteket a Twitteren.

Többen arra gyanakodnak, hogy ez csak póthaj, mások szerint a karanténidőszak alatt növesztette meg még jobban a tincseit.

Meghan 2020-ban és 2018-ban.
Meghan 2020-ban és 2018-ban.
Fotó: Instagram/Girl Up, Chris Jackson / Getty Images Hungary

Volt olyan rajongó is, aki úgy vélte, Meghan állapotos.

"Sussex hercegnéje biztosan terhes! A királyi családban az állapotosság bejelentése előtt mindig megváltoztatják a nők a hajukat. Meghan csak nagyon ritkán hordja a haját teljesen egyenesen, viszont 2018 szeptemberében a Coach Core Awardson így tett, és igen, akkor már várandós volt" - fejtette ki teóriáját egy felhasználó, aki abba már nem gondolt bele, hogy Meghan, bár hivatalosan a királyi család tagja maradt, ezért is lehet őt Sussex hercegnéjeként szólítani, ám március 31-e óta nem képviseli a koronát, és az ő királyi fensége megszólítás sem illeti. Így nem biztos, hogy a terhesség bejelentése előtti szabályok ugyanúgy vonatkoznak rá, vagy sem.

Katalin hercegné legszebb pöttyös ruhái

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Katalin legszebb pöttyös ruháit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük