Katalin pöttyös ruhába bújt: álomszépen festett a tévés interjújában

Összegyűjtöttük Katalin hercegné legszebb pöttyös ruháit.

katalin hercegné cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A BBC csatornán indult egy új műsor Tiny Happy People néven, ami a kisgyerekek kommunikációs fejlődését segíti. Ennek kapcsán Katalin hercegnét is behívták vendégként a produkcióba, aki még egy rövid interjút is adott a csatornának.

Katalin hercegné pöttyös ruhája telitalálat volt

A hercegné szokásához híven most is nagyon elegáns volt, egy pöttyös Emilia Wickstead-kreációt viselt a tévés szerepléshez. A róla készült felvételeket a Kensington-palota Instagram-oldalára is feltöltötték, a rajongók nem győzték dicsérni a hercegné ruháját.

Katalin odáig van a pöttyös ruhákért, erre bizonyíték a képes összeállításunk is, amelyben megnézheted, hogy az elmúlt években milyen más kreációkban láthattad a hercegnét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük