Meghan szexi ruhában mutatta meg karcsú alakját: ilyen merész fotózást is bevállalt
Meghan élete teljesen más volt, mielőtt megismerte volna Harry herceget.

meghan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg 2016 nyarán szerettek egymásba, egy évvel később, 2017 őszén hivatalosan is bejelentették az eljegyzésüket, ezután nem volt visszaút a színésznő számára, hiszen le kellett mondania régi életviteléről. Szigorú protokollszabályoknak kellett megfelelnie, amelyek az öltözködésétől kezdve a nyilvánosságban való szerepléséig mindenre kiterjedtek. Még a közösségi oldalakról is le kellett törölnie magát, mielőtt Harry szerelmévé vált volna, az egyik legdögösebb feltörekvő színésznők közé sorolhatta magát, a legnagyobb sikereket a Briliáns elmék című sorozattal érte el.

Meghan hercegné legszexibb pillanatai

Meghan Markle-t, miután befutott a 2011-ben indult Briliáns elmékkel, egyre többször kérték fel magazinfotózásokra, illetve a vörös szőnyegen is számos alkalommal megjelent. Gyönyörű arcára és szép alakjára a divatfotósok egyből felkapták a fejüket, ráadásul nagyon fotogén is, így nehéz róla előnytelen felvételt készíteni.

A húszas évei és a harmincas évei elején szívesen bújt kicsit merészebb, szexisebb ruhákba, ezt nemcsak a fotózásokon tette, hanem a nyilvános eseményeken is. Napjainkban természetesen mindez tabu lenne számára, bár Harry herceggel már visszavonultak a királyi családban, és az Egyesült Államokban élik mindennapjaikat, mégis nagy port kavarna, ha például egy kétrészes ruhában vagy fehérneműben pózolna a Vogue-nak.

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné legszexibb pillanatait.

Ezt is szeretjük