Meghan szexi ruhában mutatta meg karcsú alakját: ilyen merész fotózást is bevállalt
Meghan élete teljesen más volt, mielőtt megismerte volna Harry herceget.

meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg 2016 nyarán szerettek egymásba, egy évvel később, 2017 őszén hivatalosan is bejelentették az eljegyzésüket, ezután nem volt visszaút a színésznő számára, hiszen le kellett mondania régi életviteléről. Szigorú protokollszabályoknak kellett megfelelnie, amelyek az öltözködésétől kezdve a nyilvánosságban való szerepléséig mindenre kiterjedtek. Még a közösségi oldalakról is le kellett törölnie magát, mielőtt Harry szerelmévé vált volna, az egyik legdögösebb feltörekvő színésznők közé sorolhatta magát, a legnagyobb sikereket a Briliáns elmék című sorozattal érte el.

Meghan hercegné legszexibb pillanatai

Meghan Markle-t, miután befutott a 2011-ben indult Briliáns elmékkel, egyre többször kérték fel magazinfotózásokra, illetve a vörös szőnyegen is számos alkalommal megjelent. Gyönyörű arcára és szép alakjára a divatfotósok egyből felkapták a fejüket, ráadásul nagyon fotogén is, így nehéz róla előnytelen felvételt készíteni.

A húszas évei és a harmincas évei elején szívesen bújt kicsit merészebb, szexisebb ruhákba, ezt nemcsak a fotózásokon tette, hanem a nyilvános eseményeken is. Napjainkban természetesen mindez tabu lenne számára, bár Harry herceggel már visszavonultak a királyi családban, és az Egyesült Államokban élik mindennapjaikat, mégis nagy port kavarna, ha például egy kétrészes ruhában vagy fehérneműben pózolna a Vogue-nak.

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné legszexibb pillanatait.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük