Mintha Meghan hercegnét látnánk: döbbenetesen hasonlít rá a 32 éves légiutas-kísérő

Képeken mutatjuk a sztárok és előkelőségek hasonmásait.

meghan-markle

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok embernek az a leghőbb vágya, hogy úgy nézzen ki, mint a hírességek: ezért bármit megtennének, lemásolják az öltözködési stílusukat, sőt a legelszántabbak kés alá fekszenek, hogy a szike által legyenek kedvenceik pontos másai.

Ám vannak olyanok is, akiknek vonásai az anyatermészetnek köszönhetően tükröznek egy-egy sztárt. Az amerikai születésű Christine Mathis az utóbbiak táborba tartozik, a megszólalásig hasonlít Meghan hercegnére

Meghan hercegné és hasonmása

A légiutas-kísérőként dolgozó lányt 2011-ben kezdték összekeverni Harry herceg feleségével, amikor az a Briliáns elmék című sorozatban szerepelt még színésznőként. Ám amikor beházasodott a királyi családba, a 32 éves stewardesst napjában többször tévesztették össze vele. Eleinte pusztán bóknak vette, hogy egy ilyen gyönyörű nőhöz hasonlítják, majd úgy döntött, kiaknázza adottságát: ő lett Meghan hercegné hivatásos hasonmása Amerikában. 

Nem csak Christine mondhatja el magáról, hogy sztárvonásokkal rendelkezik, képes összeállításunkban olyan hétköznapi embereket mutatunk, akik akár a világ legismertebb embereinek ikertestvérei is lehetnének.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük