Mintha Meghan hercegnét látnánk: döbbenetesen hasonlít rá a 32 éves légiutas-kísérő
Képeken mutatjuk a sztárok és előkelőségek hasonmásait.

meghan-markle
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok embernek az a leghőbb vágya, hogy úgy nézzen ki, mint a hírességek: ezért bármit megtennének, lemásolják az öltözködési stílusukat, sőt a legelszántabbak kés alá fekszenek, hogy a szike által legyenek kedvenceik pontos másai.

Ám vannak olyanok is, akiknek vonásai az anyatermészetnek köszönhetően tükröznek egy-egy sztárt. Az amerikai születésű Christine Mathis az utóbbiak táborba tartozik, a megszólalásig hasonlít Meghan hercegnére

Meghan hercegné és hasonmása

A légiutas-kísérőként dolgozó lányt 2011-ben kezdték összekeverni Harry herceg feleségével, amikor az a Briliáns elmék című sorozatban szerepelt még színésznőként. Ám amikor beházasodott a királyi családba, a 32 éves stewardesst napjában többször tévesztették össze vele. Eleinte pusztán bóknak vette, hogy egy ilyen gyönyörű nőhöz hasonlítják, majd úgy döntött, kiaknázza adottságát: ő lett Meghan hercegné hivatásos hasonmása Amerikában. 

Nem csak Christine mondhatja el magáról, hogy sztárvonásokkal rendelkezik, képes összeállításunkban olyan hétköznapi embereket mutatunk, akik akár a világ legismertebb embereinek ikertestvérei is lehetnének.

Ezt is szeretjük