A fiatal színésznő kiköpött Audrey Hepburn - Kísértetiesen emlékeztet az őzikeszemű sztárra

Fotókon a hollywoodi legendák és fiatal sztár hasonmásaik.

audrey-hepburn-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Audrey Hepburn egy igazi ikon, szépsége messze földön híres volt, őzike szemei és légies alakja sokakat elkápráztatott. Mint ahogy az ifjú Lily Collins, Phil Collins lánya is gyönyörű, szinte kiköpött mása a színésznőnek.

Így hasonlít Audrey Hepburnre a színésznő

Mély barna szemük, sötét szemöldökük és telt ajkuk is szinte ugyanolyan, a két sztárt akár össze is lehetne keverni, annyira megegyezik külsejük. Lily Collins nem csak megjelenésben hasonlít, tehetsége is felér az Álom luxuskivitelben sztárjához.

A harmincéves színésznő már számos alkotásban hengerelte le a nézőket érzelmes alakításaival. Évről évre egyre változatosabb szerepeket kap, játszott már étkezési zavartól szenvedő tinilányt a Netflix To the Bone című filmjében, de feltűnt Zac Efron oldalán is a sorozatgyilkos Ted Bundy életét feldolgozó Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című thrillerben.

Nem ő az egyetlen, aki megszólalásig hasonlít egy másik hírességre, mutatjuk, kik azok a sztárok, akik akár ikrek is lehetnének.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük