A királynő csípős megjegyzést tett Katalin életvitelére: a hercegné ekkor még nem volt Vilmos felesége

Erzsébet királynő nem nézte jó szemmel, hogy Katalin szerette az egzotikus utazásokat.

GettyImages-140927629
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Kate Middleton szerelme a 2000-es évek elején indult, bár voltak hullámvölgyeik, sőt öt év járás után a trónörökös telefonon szakított kedvesével 2007 áprilisában.

Pár hónapnyi különlét után kibékültek, majd 2010-ben bejelentették az eljegyzésüket, végül 2011 áprilisában kimondták a boldogító igent. Amikor még csak jártak, Erzsébet királynőnek feltűnt, hogy sokat utazgatnak egzotikus helyekre, az uralkodónő ezt viszont nem nézte jó szemmel, derült ki a Vilmos és Harry című könyvből, amit Katie Nicholl életrajzíró készített, írta meg a The Sun.

Erzsébet királynő emiatt tett megjegyzést Katalin hercegné életvitelére

Az életrajzíró leírta, hogy 2008-ban Erzsébet királynőnek feltűnt, hogy unokája és választottja milyen sokat utazik külföldre. 

Vilmos és Katalin 2008-ban.
Vilmos és Katalin 2008-ban.
Fotó: Anwar Hussein Collection/ROTA / Getty Images Hungary

- Ha Vilmossal nem Balmoralban voltak, akkor elmentek síelni, vagy Mustique szigetén lazítottak. Katalin olyan gyakran ott volt, hogy már a sajtó is elkeresztelte őt Mustique hercegnőjének. Ezt a titulust utoljára Margit hercegnő érdemelte ki - olvasható a könyvben.

Mustique egy kis privát sziget, amely a nyugat-indiai Grenadine-szigetek láncolatának része. Számos híresség rajong ezért a luxushelyért, például Tommy Hilfiger divattervező, Mick Jagger, John Travolta, Paul McCartney vagy éppen Johnny Depp.

Erzsébet királynő viszont csípős megjegyzést tett Katalin életvitelére, ugyanis egy jövendőbeli királynétól ez nem lehet elfogadott, nem mellesleg pont 2008-ban robbant ki a gazdasági világválság.

A királynő és Katalin napjainkban már nagyon jóban vannak egymással.
A királynő és Katalin napjainkban már nagyon jóban vannak egymással.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Nagy-Britannia recesszióban volt, és nem tetszett a királynőnek, hogy a gazdagságukat ilyen komolytalan módon kimutatták.

Persze 2008 óta már sok minden történt, Erzsébet pedig manapság rajong a herceg választottjáért, aki egyszer méltó lesz arra, hogy királynéként képviselje a koronát férje oldalán.

Vilmos és Katalin idén a gyerekekkel a Scilly-szigeteken nyaraltak, ami Nagy-Britanniához tartozik, amikor a herceg még kisfiú volt, szüleivel és öccsével gyakran töltött itt több napot. A trónörökös és felesége azért is belföldi utazásra mentek, mert valószínűleg a világjárvány miatt nem akartak külföldre menni a gyerekekkel, másrészt az angolok számára is szimpátiát válthat ki, ha nem a legmesszibb tájakra utaznak el a főszezonban. 

Katie Sturino így másolja le Katalin stílusát

Az XXL-es ruhamérettel rendelkező Katie Sturino összeállításaival bizonyítja be, bárki tud olyan csinosan öltözködni, mint a sztárok.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük