Katalin hercegné stílusát így másolja le a duci bloggerlány: Katie Sturino nők ezreit inspirálja
Az XXL-es ruhamérettel rendelkező Katie Sturino összeállításaival bizonyítja be, bárki tud olyan csinosan öltözködni, mint a sztárok.

katalin-modell-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ismert emberek stílusa sokakat befolyásol világszerte, Katie Sturino is közéjük tartozik, aki az elmúlt években egy egyszerű PR-es munkatársból a közösségi média ünnepelt sztárja lett. Ma már influenszer, blogger és vállalkozó is egyben, a Megababe dezodorokat árusító cég vezérigazgatója. Instagramján több mint 626 ezren követik, ugyanis rendszeresen inspirálódik a világsztárok öltözködéséből, egyik kiemelt kedvence nem más, mint Katalin hercegné, aki napjaink koronázatlan stíluskirálynője.

Katie Sturino így másolja le Katalin hercegné stílusát

Katie Sturino PR-es munkatársként olyan divatipari cégeknél dolgozott, mint például a Dolce & Gabbana, ám sajnos a túlsúlya miatt sosem érezte ott jól magát.

- Gyűlöltem azt a környezetet, humortalannak és bunkónak találtam azokat az embereket, akik a divatiparban dolgoztak, ezzel még jobban nehezebbé tették a napjaimat. Gyakran kívülállónak éreztem magam a méretem miatt, ez lelkileg is megviselt, mert nem találtam ott a helyem, ahol tényleg jól érezhetném magam. Mindig én voltam a legnagyobb a szobában, egyszerűen nem tudtam beilleszkedni a Dolcénél - vallotta be a Fashionista oldalnak adott interjújában 2019-ben.

Interjújában kritikát mondott azon üzletekre, amelyek nem gyártanak nagyobb méretekben ruhákat, nem érti, a divatipar miért ennyire korlátolt, és a visszajelzésekből pontosan tudja, mennyi nő szenved amiatt, mert nem talál megfelelő méretet. Ő is sokszor csak online tud magának vásárolni.

A divat már kiskorától kezdve érdekelte, így rendszeresen szerez tippeket a hírességektől, Instagram-oldalán olyan sztárok szettjeit másolja le, mint Beyoncé, Irina Shayk vagy éppen Kendall Jenner, de Katalin hercegné és Diana hercegnő is a kedvencei közé tartozik. 

Képes összeállításunkban mi most Katalin hercegnére koncentráltunk, nézd, Katie Surino hogyan lesett el pár stílustrükköt Vilmos herceg feleségétől!

Ezt is szeretjük