Fotókon Diana hercegnő nővére: Károly herceg Sarah-nak is csapta a szelet
Diana hercegnő legidősebb nővére egy évig volt Károly herceg párja.

diana-nővére-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő testvérei közül talán Charles Spencert ismerhetik a legtöbben, ugyanis a médiában a férfi tűnik fel a legtöbb alkalommal, pedig nem ő az egyetlen a családjában. Összesen öten voltak testvérek: Sarah Spencer a legidősebb, 1955 márciusában született, utána érkezett 1957 februárjában Jane, 1960-ban John, aki sajnos halva jött a világra, 1961 júliusában Diana, majd 1964 májusában Charles.

Képeken Diana hercegnő nővére, Lady Sarah Spencer

Sarah Spencer már tinédzserként dolgozott, 19 évesen Althorpból átköltözött Londonba, ahol egy nagyon jó munkája volt. 22 évesen összesodorta az élet Károly herceggel, aki még udvarolt is neki, a trónörökös akkor már 28 esztendős volt.

- Károly élvezte Sarah ragyogó természetét és az éles eszét. Mindig megnevettették egymást - derült ki Sarah Bredford Diana: Finally, the Complete Story című életrajzi könyvéből.

Sarah eljárt a herceg pólómeccseire, de voltak együtt partikon is, a királynő még Balmoralba is meghívta őt, ám egy év után véget ért a kapcsolatuk. Azért ért véget, ugyanis 1978-ban Sarah adott egy meglepően őszinte és botrányos interjút a Woman's Own magazinnak, ahol kifejtette, bár szeret Károllyal lenni, és nagyon megnevetteti őt, ettől függetlenül nem szerelmes belé. Semmi esélyét nem látja annak, hogy valaha összeházasodnának. Érthető módon Károly egyből kiakadt rá, így végül kiadta a nő útját. Később mégis Sarah mutatta be Dianát a hercegnek, így neki köszönhető, hogy összejöttek.

1980-ban Neil Edmund McCorquodale felesége lett, akinek három gyermeket szült.

Képes összeállításunkban megnézheted Diana hercegnő nővérét, Sarah-t.

Ezt is szeretjük