Diana hercegnő titokban szökött ki a palotából: Freddie Mercuryval rúgott ki a hámból
Diana hercegnő és Freddie Mercury titokban együtt buliztak.

diana hercegnő freddie mercury cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő mindig is vérbeli lázadónak számított a brit királyi családban. Számos helyzetben megszegte a szigorú protokollszabályokat. 

Ha öltözködésről vagy éppen gyereknevelésről volt szó, mindig a saját szabályait követte. Egyszer még a palotából is meglógott, hogy szórakozzon egyet a Queen legendás frontemberével, Freddie Mercuryval.

Így bulizott együtt Diana hercegnő és Freddie Mercury

A zenész jó barátságot ápolt Cleo Rocosszal és férjével, Kenny Everett-tel, akik Angliában népszerű műsorvezetők voltak. Az asszony a The Power of Positive Drinking című könyvében számolt be arról az estéről, amikor a szívek királynője is csatlakozott hozzájuk.

diana hercegnő
Fotó: Hulton Archive / Getty Images Hungary

A nő, a férje és Mercury otthonukban pezsgőt iszogattak, amikor Diana meglátogatta őket, elhatározták, hogy London egyik melegbárjában buliznak egyet, ám akkoriban a lesifotósok szinte megállás nélkül a hercegnő nyomában voltak, így muszáj volt álcázni őt. Kenny ruháiba öltöztették Mercuryval, nehogy felismerjék az utcán.

- Diana és Freddie végig kuncogtak egymással, a hercegnő fehér bort és sört ivott közben. Miután átöltöztettük férfiruhákba, egymásra néztünk, és úgy éreztük, ez az, megcsináltuk - fogalmazta a könyvében.

Freddie Mercury Billy Connolly és Kenny Everett társaságában.
Freddie Mercury Billy Connolly és Kenny Everett társaságában.
Fotó: Dave Hogan / Getty Images Hungary

- Amikor betoppantunk a bárba, úgy éreztük, hogy Dianát perceken belül felismerik majd, hiszen ő egy hercegnő. Azonban az emberek keresztülnéztek rajta. Aznap éjszakára láthatatlanná vált, de élvezte a helyzetet.

Ő volt Freddie Mercury nagy szerelme

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkotott Freddie Mercury és Jim Hutton.

Ezt is szeretjük