Katalin álomszép volt rózsaszín ruhájában: a hercegné a héten több gyönyörű kreációt is viselt

Katalin hercegnét a héten több sikkes szettben is láthatták a rajongók.

katalin-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki szeret inspirálódni Katalin stílusából, számára ez a hét igazi ajándék volt, ugyanis Cambridge hercege és hercegnéje Skóciában járt egy egyhetes turnén, és több nyilvános kötelezettséget elvállaltak, hogy képviseljék a koronát.

Katalin hercegné csodás szettekben jelent meg a héten

Csütörtökön különleges találkozót szerveztek le a hercegné számára, ugyanis a májusban megjelent Hold Still című könyvben szerepelt egy leukémiás kislány, Mila. A kiadványban megjelent fotók kiválasztásában Cambridge hercegnéje is részt vett. A négyéves Mila csupán négy hónapos volt, amikor diagnosztizálták nála a súlyos betegséget, majd megkezdték a kemoterápiás kezelését. Amikor kiválasztották a fotóját, Katalin telefonon beszélgetett a gyerkőccel, aki a tudtára adta, reméli, egyszer személyesen is találkoznak. A héten megtörtént a találkozó, ezzel is teljesítette a gyermek nagy álmát.

Milának a rózsaszín a kedvenc színe, és az volt a kívánsága, hogy ilyen árnyalatú ruhában jelenjen meg a hercegné. Katalin természetesen teljesítette a lányka kérését.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban tündökölt Katalin a skóciai turnéjuk alatt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük