Ez a nő kísértetiesen hasonlít Katalin hercegnére: akár ikrek is lehetnének
Heidi Agan még a munkahelyét is otthagyta, hogy Katalin hercegné hivatalos hasonmása lehessen.

katalin-hasonmása-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan személy a földön, aki ne hasonlítana valaki másra kísérteties módon, bár a civil emberek számára kicsi az esély, hogy valaha is megismerik a hasonmásukat, a sztárok esetében viszont ez nincs így. Sőt, egy külön szakmává vált, hogy egyesek azzal keresik a kenyerüket, hogy világsztár hasonmásuk bőrébe bújnak esküvőkön, céges bulikon vagy születésnapokon.

Katalin hercegné hasonmása

Heidi Agan élete gyökeresen megváltozott, amikor 2012-ben felfedezték, mennyire hasonlít Vilmos herceg feleségére, Katalin hercegnére. Akkor csupán 32 éves volt, a nő idén ünnepli 41. születésnapját, így csak két évvel idősebb Cambridge hercegnéjénél. A szem- és a hajszínük is megegyezik, de az arcuk is nagyon hasonlít. Néhány fényképszögből olyan, mintha nem is Heidi mosolyogna vissza ránk a fotóról, hanem az imádott előkelőség.

A kétgyermekes édesanya egy hamburgerezőben dolgozott pincérnőként, ott gyakran mondták neki a vendégek, mennyire hasonlít Vilmos választottjára, írta meg a The Daily Mail.

- Az emberek odajöttek hozzám, mert összekevertek Katalinnal. Sokan meg voltak arról győződve, hogy igazából én ő vagyok. Amikor a kislányom meglátta a hercegnét az újságban, rámutatott a fotójára, és azt mondta nekem: "itt vagy, anyu" - fogalmazta.

2012 februárjában csatakozott Susan Scott Lookalikes ügynökséghez, emellett beszerzett néhány emlékezetes szettet, amit a hercegné is viselt. A hamburgerezőt is otthagyta, amit nem bánt meg, mert így sokkal többet keres, nem mellesleg szórakoztatónak találja a munkáját. Sőt, körbejárhatta a világot, hívták munkára az Egyesült Államokba, Ausztráliába és Ázsiába is. A Northamptonshire megyéből származó nő álmában nem gondolta, hogy valaha is eljut ilyen szép helyekre.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Katalinra Heidi Agan.

Ezt is szeretjük