Ő volt Freddie Mercury nagy szerelme – Haláláig kitartott mellette

Jim Hutton betegsége ellenére is kitartott a sztár mellett.

19809951 1245203 a2666fb5bd5819aad2866c040ee99815 wm
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Freddie Mercury, eredeti nevén Farrokh Bulsara, a párszi indiai származású zenész a brit zenetörténet egyik legikonikusabb alakja volt, aki elképesztő hangjával, karizmatikus és kirobbanó személyiségével egy csapásra ismert lett. A Queen frontemberéért nők milliói rajongtak, annak ellenére, hogy évekig együtt élt egy férfival, Jim Huttonnel.

A sztár haláláig együtt voltak

Freddie Mercury első nagy szerelme egy Mary Austin nevű fiatal, 19 éves leányzó volt, akivel hét évig egy párt alkotott, és akit az évek során el is jegyzett. Házasságra azonban sosem került sor közöttük a sztár kicsapongó élete és nemi irányultsága miatt.

A '80-as években több homoszexuális kapcsolatára is fény derült, például a legtartósabb viszony Jim Huttonhoz fűzte, akivel halála napjáig együtt volt. Hutton a The Savoy londoni luxusszállodában dolgozott borbélyként, amikor 1985-ben megismerkedett a Queen együttes énekesével, és először nem ismerte fel, milyen szupersztárral van dolga. Egy idő után közelebb kerültek egymáshoz, két év után összeköltöztek, és együtt éltek Londonban egészen Mercury 1991-ben bekövetkezett haláláig.

Az évek során előkerült róluk néhány közös felvétel, nézd meg a ritka fotókat!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük