A Dianát alakító színésznő kísértetiesen hasonlít a hercegnőre: Elizabeth Debicki akár a rokona is lehetne
Megjelentek A korona ötödik évadának első forgatási képei.

diana
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A korona című alkotás a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, a brit királyi család életét feldolgozó széria forgatókönyvét hivatalos életrajzírókkal egyeztetve gyártják, így a látottak zömének bőven van valóságalapja.

Sokaknak a negyedik évad volt a kedvence, mert abban feltűnt már Diana hercegnő is, akit Emma Corrin játszott. Annyira meggyőzte a kritikusokat a színészi játékával, hogy még Emmy-díjra is jelölték, az ötödik évadban már egy másik színésznő, Elizabeth Debicki bújik a szívek királynője bőrébe.

Az első forgatási fotók A korona új évadából

A korona készítői még 2020 augusztusában jelentették be, hogy a 31 éves ausztrál színésznő lesz az ötödik évad Dianája. A forgatási munkálatokat idén júliusban kezdték, várhatóan az új évad 2022-ben jelenik majd meg. Az alkotók egy kis ízelítőként közzétettek két felvételt, amelyek már a forgatáson készültek, az egyiken Elizabeth Debicki szerepel a hercegnőként. Szerintünk eszméletlen a hasonlóság köztük, remek döntés volt, hogy Debicki kapta meg a szerepet.

Elizabeth Debicki a magánéletben és Diana hercegnőként.
Elizabeth Debicki a magánéletben és Diana hercegnőként.
Fotó: Johnny Louis/Getty Images Hungary, Netflix/The Crown

A Facebookon a rajongóknak is elállt a szavuk a kép láttán: "Te jó isten, csodálatos, mennyire hasonlít Dianára, alig várom, hogy láthassam az új évadot!", "Eddig ez a színésznő idézi meg leginkább Diana szellemét, remélem, hogy a színészi játékában sem csalódunk!", "Elsőre le sem esett, hogy ő nem Lady Di! Imádtam Emma Corrint, de izgatottan várom Elizabeth Debicki verzióját is!" - fogalmazták a rajongók.

Amikor a színésznő megkapta a szerepet, így fogalmazott a szívek királynőjéről.

- A hercegnő lelke, a szavai és a tettei megannyi ember szívében élnek tovább. Elképesztő privilégiumnak és megtiszteltetésnek tartom, hogy csatlakozhattam ehhez a vérprofi sorozathoz, ami már az első részével megfogott.

A szőke szépség 2011-ben debütált a képernyőn, a Harmadnaposok című vígjátékban tűnt fel, de emellett olyan alkotásokban láthattad, mint a Tenet, A nagy Gatsby, az Éjszakai szolgálat, az U.N.C.L.E. embere vagy a Nyughatatlan özvegyek. 

Károly herceget Dominic West alakítja, első ránézésre bennünket kevésbé emlékeztet a trónörökösre, a harmadik és negyedik évadban szereplő Josh O'Connor sokkal jobb választás volt. Ettől függetlenül West, lehet, annyira jól elsajátítja majd Wales hercegének testbeszédét, hogy ezzel majd belopja magát mindenki szívébe.

Dominic West a magánéletben és Károly hercegként.
Dominic West a magánéletben és Károly hercegként.
Fotó: George Pimentel/Getty Images Hungary, Netflix/The Crown

A kommentelőket sem győzte meg teljesen a Westről megjelent kép: "Túl sármos, hogy Károly legyen!", "Imádom őt, A viszonyban is fantasztikus volt, de Károly csak álmodik arról, hogy ilyen jóképű legyen!", "Szerintem semmi hasonlóság nincs köztük, de remélem, majd jól hozza a szerepet" - fogalmazták.

Az 51 éves, brit színészt olyan alkotásokban láthattad, mint a Chicago, a Drót, a Mona Lisa mosolya, a 300, a John Carter, A viszony, a Pénzes cápa vagy a Tomb Raider.

Katalin hercegné hasonmása

Heidi Agan még a munkahelyét is otthagyta, hogy Katalin hercegné hivatalos hasonmása lehessen.

Ezt is szeretjük