Vilmos herceg ezzel a rossz szokásával akasztja ki Katalint: ők maguk vallották be
Vilmos herceg és Katalin hercegné házassága sem tökéletes.

vilmos-katalin
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné a 2000-es évek óta alkotnak egy párt, mesés esküvőjüket 2011 áprilisában tartották meg, így idén már a tizedik házassági évfordulójukat ünnepelhették meg. Sokak szemében ők testesítik meg az igazi álompárt, nem mellesleg az angolok közül is sokan szimpatizálnak velük. 

A rajongók gyakran megjegyzik hivatalos Instagram-oldalukon, hogy tényleg méltóak arra, hogy egy napon király és királyné legyenek. Idén áprilisban még egy felmérést is készítettek Nagy-Britanniában, amely kimutatta, az emberek jobban örülnének, ha Vilmos herceg lépne trónra Erzsébet királynő halála után, nem pedig Károly, írta meg az Independent. Persze azt sem felejthetjük el, hogy Vilmos és Katalin is emberek, és nekik is megvannak a maguk hibái.

Vilmos herceg rossz szokása

Szinte nincs olyan házaspár, aki ne kapna össze valamin, ez igaz Cambridge hercegére és hercegnéjére is. Van Vilmosnak egy olyan rossz szokása, amitől Katalinnak feláll a hátán a szőr, erről ők maguk rántották le a leplet még 2018-ban, amikor Cipruson voltak egy megnyitón. A rendezvényen több katona is részt vett, akikkel Vilmos is szóba elegyedett.

GettyImages-1211453754
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Ott volt a közelükben egy világos színű kanapé, amire rá is mutatott a herceg, majd azzal poénkodott, hogy az ilyen bútoroktól tartsák távol a pizzájukat. Erre Katalin beszólt a férjének:

- Te rémálom vagy ezzel! - utalva rá, hogy a herceg hajlamos a kanapén enni a pizzáját.

Bár a hercegné nem részletezte, de valószínűleg előfordult már, hogy Vilmos véletlenül leette a kanapéjukat, a pizza pedig azon ételek közé tartozik, ami könnyedén hagy makacs foltokat a bútoron.

GettyImages-1181814388
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Darren McGrady, a királyi család egykori séfje elmondta, rendszeresen ő sütötte a trónörökös pizzáját.

- Vilmosnak állandóan pizzát kellett készítenem. A második szakácskönyvemben megtalálható a csirke tikka masala pizza receptje, ugyanis imádja ezt az indiai ételt - idézte szavait a Daily Express.

Charlotte hercegnő így hasonlít Vilmosra

Képes összeállításunkban megnézheted, Charlotte mennyire hasonlít az apjára.

Ezt is szeretjük