Katalin hercegné ilyen bájos volt koszorúslányként: ritkán látott, gyerekkori képet mutatunk róla
Katalin hercegnéről ritka, gyerekkori képet mutatunk.

GettyImages-1324280814
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Middleton nevét akkor ismerte meg az egész világ, amikor a 2000-es évek elején Vilmos herceg beleszeretett. Bár kicsit hosszú és rögös út vezetett el odáig, hogy összeházasodjanak, hiszen még 2007-ben szakítottak egymással, végül 2011 áprilisában oltár elé álltak.

Katalin mindenki kedvenc hercegnéjévé vált az elmúlt tíz évben, milliók rajonganak érte világszerte. Nemcsak a jó stílusérzéke, hanem kedves természete és szorgalmas hozzáállása miatt is sokan szimpatizálnak vele. Több rajongói oldala van Instagramon, amelyeken nemcsak friss, hanem olykor régi képeket is megosztanak róla.

Katalin hercegné ritkán látott, gyerekkori fotója

Bár az a menyasszony döntésétől függ, hogy a koszorúslányokból álló csapat felnőttekből vagy gyerekekből áll, ám ha csak a brit királyi család esküvőiből indulunk ki, náluk inkább a kisebbekre jut ez a nemes feladat. Katalin és Vilmos kislánya, Charlotte hercegnő például Harry és Meghan esküvőjén is koszorúslányként tündökölt. Hozzá hasonlóan a hercegnére is ráosztották ezt a szerepet gyerekkorában, persze akkor nem egy királyi, hanem egy civil esküvőn jelent meg. Az alábbi felvételen édesanyjával, Carole-lal és húgával, Pippával látható. További felvételeket az Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva láthatsz.

A középosztálybeli családból jövő Katalin a gyerekkora első pár évét Jordánia fővárosában, Ammánban töltötte szeretteivel.

- Nagyon boldog és szórakoztató gyerekkorom volt, szerencsésnek érzem magam, hogy nagyon erős volt mindig is a családi kötelék köztünk. A szüleim nagyon elhivatottak voltak. Nagyon értékelem most szülőként, hogy mennyi mindent feláldoztak értünk. Minden sportmeccsre eljöttek, ott kiabáltak a pálya szélén, és mindig együtt töltöttük a családi ünnepeket - idézett a Hello! magazin egy podcastbeszélgetéséből.

1986-ban végül visszatértek Angliába, akkor volt a hercegné négyéves. Berkshire nyugati részén éltek, majd a St. Andrew's School tanulója lett. Denise Evans-Allford, egykori tanára elmondta, nagyon szorgalmas és lelkiismeretes volt az iskolában.

- Ugyanez a magatartás volt jellemző rá a sport területén is. Kiváló sportoló és úszó volt, pont én voltam az úszómestere, és nagyon jó volt benne, csakúgy mint a húga.

Az általános iskolai éveiben nagyon nyitott és barátságos kislány volt, középiskolai tanulmányait a Downe House bentlakásos iskolában folytatta, ám ott csúfolták osztálytársai a sápadt bőre miatt és azért, mert túl vékonynak gondolták. Szülei átíratták a Marlborough College-ba, ahol szerencsére már semmilyen atrocitás nem érte, végül ott is érettségizett le. A tanulmányai mellett rendszeresen sportolt, teniszezett, hokizott és netballozott.

- Amivel a legjobban rezonálok, azok a legegyszerűbb dolgok. Ezt most a saját gyerekeimmel együtt élem át. Az élet most annyira felgyorsult, és zajos lett, hogy néha az olyan egyszerű dolgok, mint a tűz nézése egy igazán esős napon, komoly élvezetet nyújtanak. Emlékszem, hogy gyerekkoromban az egyszerű dolgokat, például a közös sétát szerettem, megpróbálom a gyermekeimmel csinálni. Teljesen eltávolítja a nehézségeket és a nyomást. Azt hiszem, ezek az élmények sokat jelentenek a gyerekeknek és a világnak, amelyben élnek, az ő korukban minden igazi kalandnak számít. Gyerekként mi is sok időt töltöttünk kint a szabadban.

Diana hercegnő ilyen jó édesanya volt

Számos kedves felvétel készült Dianáról és fiairól, képes összeállításunkban megmutatjuk a legédesebb közös pillanataikat.

Ezt is szeretjük