Dianáról és Vilmos hercegről irtó édes felvétel került elő: az anya-fia pároson olvadoznak a rajongók
Imádni való Diana hercegnő és Vilmos herceg közös videója.

diana-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő számos húzásával örökre megszerettette magát az emberekkel, sokan a karitatív munkásságáért és a jó szívéért, mások a stílusáért kedvelték meg, ám arról sem szabad elfeledkezni, hogy mennyire odaadó édesanyja volt Vilmos és Harry hercegnek, ezzel pedig még több ember szimpátiáját elnyerte. A brit királyi családban számos protokoll létezik a gyereknevelésre is, ám ezek közül Lady D nem tartott be mindent, például amikor elutazott egy hivatalos útra Károllyal Ausztráliába 1983-ban, az akkor kilenc hónapos Vilmost nem vihette volna magával, ám ő azt vallotta, hogy egy pici gyermeknek az anyja mellett a helye.

Diana és Vilmos cuki pillanata

A szívek királynője és fiai között mindig is különleges kapcsolat állt, le sem tagadhatta volna, mennyire bolondul Vilmosért és Harryért. A Princess Diana’s legacy nevű Instagram-oldal feltett a hercegnőről egy irtó édes felvételt, amelyen az akkor hároméves Vilmos bepúderezte az arcát. A rövid videót az alábbi Instagram-posztban nézheted meg.

A rajongók csak úgy olvadoztak a videó láttán, többen leírták, hogy mennyire aranyosak voltak együtt.

Diana számtalan alkalommal vallott az anyaságról, a legszebb gondolatait még a People magazin is összegyűjtötte, egyszer így fogalmazott: "A fiaimért élek, nélkülük elveszett lennék." Az ölelést is roppant fontosnak tartotta, ami szerinte jótékony hatással van az ember lelkére, különösen egy kisgyerekére. Azt is hangoztatta, hogy nem egy szabálykönyv alapján neveli fiait, helyette a szívére hallgat.

Számos kedves felvétel készült Dianáról és fiairól, képes összeállításunkban megmutatjuk a legédesebb közös pillanataikat.

Ezt is szeretjük