Erzsébet királynő tűzpirosban mindenkit túlragyogott: 9 hónap után újra nyilvánosan mutatkozott a családjával
Erzsébet királynő végre újra találkozhatott szeretteivel.

erzsébet-királynő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus-világjárvány miatt a brit királyi család tagjai sokkal kevesebbszer tettek hivatalos látogatást. Erzsébet királynő és Fülöp herceg márciusban a Buckingham-palotából windsori kastélyukba vonultak, azóta is ott élnek. Az uralkodónő azóta csak pár alkalommal jelent meg a nyilvánosság előtt, egyszer Vilmos herceggel végzett el egy feladatot, illetve novemberben, az emlékezés napján a család több női tagjával, például Katalinnal és Kamillával rótta le a tiszteletét az elhunyt katonák előtt.

Erzsébet királynő újra nyilvánosan mutatkozott a családjával

Utoljára márciusban, a Nemzetközösség napja alkalmából rendezett ünnepségen jelent meg a brit királyi család összes olyan magas rangú tagja, akik a legtöbb alkalommal képviselik a koronát: a királynő mellett ebbe a csoportba tartozik Károly herceg és Kamilla hercegné, Vilmos herceg és Katalin hercegné, Eduárd wessexi gróf és Zsófia grófné, illetve Anna hercegnő. Harry és Meghan is ide sorolhatta magát, de ők hivatalosan visszaléptek a betöltött szerepkörükből 2020 márciusának végén. Az uralkodónő férje, Fülöp herceg 2017-ben vonult vissza, így ő sem vállal már el hivatalos feladatokat.

A családtagok kedd este azért gyűltek össze a windsori kastély előtt, hogy megköszönjék a helybéli dolgozóknak, önkénteseknek és szervezeteknek, akik segítik a közösségeket karácsony idején is.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek tegnap este a királynőről és családjáról.

Ezt is szeretjük