Dianáról sosem látott, bikinis fotók kerültek napvilágra: egy luxusjachton készültek a képek

Giancarlo Giammetti üzletember posztolt két soha nem látott fotót Dianáról.

diana hercegnő cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő élete során sok emberrel kötött barátságot, közéjük tartozott a Valentino tervezője, Valentino Garavani és Giancarlo Giammetti üzletember, akivel végül Garavani megalapította a legendás divatházat. Giammetti Instagram-oldalán több még sosem látott felvételt feltöltött a szívek királynőjéről, ugyanis A korona című sorozat negyedik évada kapcsán sok szép régi emlékét felidézte a barátságukról.

Diana hercegnő bikinis fotói

A felvételek 1990 nyarán készültek Olaszországban. Diana bikinit viselt, mellé felvett egy lila inget is. A rajongók imádták a képeket : "mindig annyira fotogén volt", "földöntúli szépségnek tartottam mindig is", "olyan szerencsés vagy, hogy találkozhattál vele, örökké a szívünkben fog élni" - fogalmaztak a rajongók.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sosem látott képeket tett közzé az üzletember az Instagramján Dianáról, illetve a hercegnő más, strandolós képeit is megmutatjuk.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük