Salma Hayek falatnyi bikiniben pózolt a forgatáson: ennyire bevállalós felvétel készült róla
Salma Hayeknek nem okozott kihívást levetkőzni, de mégis halálra rémült a forgatáson.

salma-hayek-getty
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha számba vennék Hollywood legdögösebb színésznőit, Salma Hayek biztosan előkelő helyen végezne a listán. A mexikói származású sztár minden férfit könnyedén az ujjai köré csavar egzotikus szépségével és tökéletes idomaival.

Számos filmben meggyőződhettünk csáberejéről, ám az 1996-os Alkonyattól pirkadatig című horrorban minden addiginál szexibb oldalát mutatta. 

Salma Hayek bikinis tánca

A véres alkotás annak idején alaposan felkavarta az amerikai mozik állóvizét, nemcsak durva tartalma miatt lett beszédtéma, de túlfűtött jeleneteivel is maradandó nyomot hagyott a nézőiben. Azt a részt, amikor a színésznő erotikus táncot lejt a főszereplőknek, a mai napig emlegetik.

salma hayek 1996
Fotó: Sunset Boulevard / Getty Images Hungary

Falatnyi bikiniben állt a kamera elé, de nem a ledér öltözet volt a legnagyobb kihívás számára a forgatáson. Egy óriási, fehér kígyóval a nyakában kellett tekergetnie a csípőjét. A sztár valósággal rosszul lett, amikor megtudta, mit kell bevállalnia, végül kollégája, Quentin Tarantino vette rá a dologra.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ő színészként és producerként vett részt a produkcióban, amikor megneszelte, hogy partnere hezitál, egy cselhez folyamodott. Elhintette neki, hogy Madonna simán vállalná a kígyós táncot, így a színésznő kénytelen volt beadni a derekát, hogy megtartsa a szerepet.

- Utólag örülök, hogy megcsináltam, mert így legyőzhettem a legnagyobb félelmemet. Teljesen át tudtam szellemülni a jelentben. A tánc is spontán jött, nem volt semmiféle koreográfia, nem is lehetett volna, hiszen nem tudtuk, hogy reagál majd az állat - emlékezett vissza a Yahoo Entertainment interjújában.

Salma Hayek smink nélkül

Vannak olyan hírességek, akik mindig gondosan ügyelnek arra, hogy a legtökéletesebb oldalukat mutassák, így nemcsak a vörös szőnyegen, hanem a közösségi oldalukon is tökéletes sminkben láthatóak. Salma Hayeknek nem okoz problémát teljesen natúr arccal a kamera elé állni, festetlenül is gyönyörű. 

Ezt is szeretjük