Salma Hayek smink nélküli fotója: ámulnak az 53 éves sztár szelfijén

Salma Hayek smink nélkül is gyönyörű.

salma-hayek-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan hírességek, akik mindig gondosan ügyelnek arra, hogy a legtökéletesebb oldalukat mutassák, így nemcsak a vörös szőnyegen, hanem a közösségi oldalukon is tökéletes sminkben láthatóak. 

Mások azonban szívesen vállalják fel a természetes arcukat, közéjük tartozik Salma Hayek is, aki vasárnap lepte meg rajongóit egy smink nélküli szelfivel.

Salma Hayek szívesen megmutatja természetes oldalát is

Az 53 éves szépség a képhez odaírta, hogy még szűrőt sem tett a fotóra, így semmit sem szerkesztett rajta. A rajongók odáig voltak a felvételért. Éveket letagadhatna a korából, inkább egy harmincas éveiben lévő nőnek látszik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#selfiesunday #nofilter #nature

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

"A szépséged már-már földöntúli erejű, kívülről és belülről is gyönyörű vagy!", "Neked nincs szükséged semmilyen szűrőre, maradj mindig ilyen természetes!", "Szerintem sokkal jobban áll neked, ha nem fested magad, így vagy a legszebb." - írták a dicsérő szavakat a kommentelők.

Nem ez volt az egyetlen smink nélküli képe, az alábbi, fürdőzés közben lőtt szelfije is nagy sikert aratott.

Látszik, hogy nagyon szép a bőre, 2017-ben az Allure magazin összeszedte a korábbi interjúiból az összes bőrápolási tippjét. Ebből az összeállításból kiderült, hogy Hayek reggelente sosem tisztítja az arcát, csak este.

- A nagymamám tanította még, hogy a bőröm regenerálja magát az éjszaka. Ha lefekvés előtt alaposan elvégzem a tisztítást, miért lenne szükségem, hogy reggel is elvégezzem ugyanazt? - magyarázta.

A kevesebb néha több elvét vallja, így nem szereti, ha túl sok sminket visz fel az arcára. Kókuszolajat tartalmazó sminklemosóval távolítja el a festéket, majd rózsavizet használ. Csak ritkán használ hámlasztókrémet, mert hosszú távon szerinte attól túl fényes lesz az ember bőre.

Sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban további hírességek smink nélküli fotóját mutatjuk.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük