Madonna 23 éves lánya dögös, bikinis fotókon: Lourdes igazi párductestű nő

Mutatjuk, hogyan fest Madonna lánya, Lourdes bikiniben.

madonna-lourdes-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Madonna legidősebb gyermeke, Lourdes Leon már rég nem az a kislány, akire sokan emlékeznek. A világsztár 1996 októberében hozta őt világra, ma már modellként dolgozik, foglalkozásából adódóan remek formában tartja magát, igazi párductestű nő.

Lourdes Leon bikinis fotókon

Tökéletes alakját gyakran megmutatja bikiniben is, egyik felvétel dögösebb róla, mint a másik. A testéért sokat is tesz, rendszeresen sportol, a tánc az egyik kedvenc elfoglaltsága, ezt még 2016-ban mesélte róla édesapja, Carlos Leon a Hello magazinnak. Lourdes az étkezés terén csak jó mintát látott a szüleitől, így ő is az egészséges táplálkozás híve.

Képes összeállításunkban megnézheted Lourdes bikinis fotóit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük