A több mint 100 kilós énekesnő falatnyi bikiniben pózolt: büszkén vállalja kerek idomait Lizzo
Lizzo az egyik legextravagánsabb énekesnő napjainkban.

lizzo cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lizzo az elmúlt években óriási népszerűségre tett szert, az aranytorkú énekesnőt idén három Grammy-díjjal is jutalmazták. A duci sztárral sokan nemcsak a dalai miatt szimpatizálnak, hanem azért is, mert bátran vállalja kerek idomait.

Lizzo merész fotói

A több mint 100 kilós énekesnő számos interjújában felszólalt a testpozitivitásról és az önelfogadásról. Régen nem szerette a testét, mindig másokhoz hasonlította magát, de rájött, hogy ezzel csak saját magát mérgezi. Eldöntötte, elfogadja magát.

- Nem hiszek abban, hogy az önszeretet, az egy választás. Úgy látom, hogy ez egy olyan döntés, amit a túlélésért kell meghoznia az embernek. Az elfogadás előtt két út állt előttem: tényleg szeretnék ezzel a külsővel élni és maximálisan elfogadni magam, vagy olyan üres életet akarok, ami önutálattal és állandó ostorozással teli? - magyarázta az NBC Newsnak.

Instagramjára rengeteg merész fényképet tölt fel, sőt falatnyi bikiniben is bátran megmutatja alakját. Amikor a színpadra lép, akkor is rendszeresen a dögösebb oldalát mutatja meg. Képes összeállításunkban megnézheted Lizzo legmerészebb fotóit.

Ezt is szeretjük