Paul Walker lánya bikinis bombázó - A 21 éves Meadow irtó dögös friss fotóin

Paul Walker lánya dögösebbnél dögösebb fotókat oszt meg Instagramján.

paul-walker-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Walker csupán negyvenéves volt, amikor tragikus hirtelenséggel elhunyt 2013. november 30-án, a színész lánya, Meadow ekkor 15 esztendős volt, a kamaszból mára gyönyörű nő lett, ezt alátámasztják a róla készült bikinis fotók is.

Paul Walker lánya ilyen dögös bikiniben

A 21 éves Meadow Walker óriási népszerűségnek örvend Instagram-oldalán, több mint kétmillió ember kíváncsi a posztjaira. A fiatal szépség az elmúlt időszakban több bikinis fotót is posztolt, a legutóbbi fotója alá pedig csak zúdultak a pozitív kommentek: "milyen gyönyörű vagy, akár egy profi modell, szerintem még a Miss Universe szépségversenyt is megnyernéd", "tökéletesen festesz" - írták a dicsérő szavakat a hozzászólók.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő Meadow Walker.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük