Romy Schneider bikinis fotókon - Ilyen bomba alakkal rendelkezett a Sissi sztárja

Mutatjuk Romy Schneider bikinis és fürdőruhás fotóit.

romy-schneider-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Romy Schneidert a legtöbb magyar néző Sissi hercegnő megformálójaként zárta örökre szívébe. A legendás színésznő páratlan szépségnek számított, aki méltán érdemelte ki a szexszimbólum megnevezést, ugyanis nemcsak bájos arcvonásokkal, hanem gyönyörű alakkal is rendelkezett.

Több filmben láthatták rajongói lenge öltözetben, a félmeztelen jelenetet is bátran bevállalta. A medence című filmben bikiniben és fürdőruhában is szerepelt. Érdekesség, hogy az alkotást már azután forgatta le Alain Delon oldalán, miután a francia szívtipróval már régen véget ért a szerelmük, ugyanis négy év után, 1963-ban bontották fel jegyességüket, míg A medencét 1968-ban forgatták le.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép alakkal rendelkezett Romy Schneider.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük