A 61 éves Sharon Stone olyan bombatestet mutatott bikiniben, hogy csak pislogunk
Huszonéveseket megszégyenítő alakkal rendelkezik a szexikon.

sharon-stone-bikini-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone az Elemi ösztön óta a férfiak vágyálma. Annak ellenére, hogy a színésznő már 61 éves, még mindig igazi bombázó - arról nem is beszélve, hogy hogy fest akkor, ha ledobja a ruháit.

Ilyen dögös a bikinis fotóin

A Golden Globe-díjas színésznő a héten ismét meglepte a rajongókat egy bikinis fotóval, ami nem sokat rejt el a kíváncsi szemek elől - igaz, nincs is mit takargatnia, hiszen még a huszonévesek is megirigyelhetik hibátlan alakját. A sztár a képen Charlie angyalai pózba vágta magát a medence partján, barátai, Ron és Marta Bloom társaságában.

A képen a kedvenc fürdőruháját viseli, amit már két éve, minden egyes nyaraláson láthatunk rajta. 2017-ben posztolt először egy fotót ebben az azúrkék kétrészesben, és a rajongók már akkor kiakadtak, hogy micsoda genetikája van, hogy túl a hatodik ikszen is ilyen fantasztikus alakkal rendelkezik.

A rajongók is dicshimnuszt zengtek róla a kommentszekcióban: "Fantasztikusan néz ki, és látszik, hogy a lelke is rendben van. Jó ránézni, csodás nő", "Még mindig igazi szexbomba, mintha egy napot sem öregedett volna az elmúlt 25 évben", "Csodásan néz ki, és mindez Photoshop és plasztika nélkül - szerencsés nő!" - írták neki a követői.

Toplesz fotózást is bevállalt

A Vogue magazin kedvéért megvillantotta nőies idomait a színésznő - szinte hihetetlen, hogy 61 évesen ilyen jól néz ki!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük