Katalin hercegné csillogó, smaragdzöld estélyiben igazi dívaként festett: a haja is telitalálat volt
Katalin hercegné nem először viselte ezt a smaragdzöld kreációt.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden évben megrendezik a Royal Variety Performance-t az Egyesült Királyságban, hogy pénzt gyűjtsenek a Royal Variety jótékonysági szervezet számára, az eseményen természetesen a királyi család tagjai is részt vesznek, idén Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné képviselték a koronát.

Katalin hercegné smaragdzöld estélyiben

A Royal Albert Hallban megtartott rendezvényre Cambridge hercegnéje egy csodaszép Jenny Packham estélyit választott. A smaragdzöld, flitteres kreációt a még elegánsabb és csillogóbb hatás kedvéért kövekkel díszítették. Többeknek déjá vu érzésük támadhatott a ruha láttán, ami nem véletlen, ugyanis Katalin 2019-ben Pakisztánban viselte legelőször ugyanezt a darabot.

Bár régen a királyi családnál az volt a szokás, hogy ne mutatkozzanak nyilvánosan ugyanabban a ruhában még egyszer, de ma már ez a protokollszabály idejétmúlttá vált, hiszen elég nagy pazarlás, és a környezetnek sem tesz jót, ha minden eseményre egy újabb kreációt viselnek, ezzel csak rossz üzenetet közvetítenek az emberek felé. Ehelyett jó példát akarnak mutatni az újrahasznosítással, sőt Vilmos herceg az elmúlt időszakban egyre több alkalommal hívta fel a figyelmet a környezettudatosságra, a világ milliárdosait, például Elon Muskot és Jeff Bezost is arra szólította fel, hogy az űrkutatások helyett inkább a bolygónk megmentésébe fektessék be vagyonukat.

A hercegné frizurája sem volt hétköznapi, ritka, ha begöndörítve hordja, szerintünk többször is megtehetné ezt, mert nagyon jól állnak neki a hullámos tincsek. Olyan volt, mint egy hollywoodi díva a '60-as évekből.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt Katalin hercegné tegnap este.

Ezt is szeretjük