Katalin és Vilmos sem tudott ellenállni a tündéri kölyökkutyának: olvadoztak a rajongóik a fotók láttán
Katalin hercegné és Vilmos herceg egy kiskutyát dédelgettek.

katalin-vilmos-kutya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné tegnap több hivatalos feladatot elláttak, először Lancashire-ben voltak, ahol felkeresték a Clitheroe Community Kórházat, ahol meghallgatták, a dolgozók milyen kihívásokkal néznek szembe azóta, amióta kitört a pandémia, majd a Church on the Street jótékonysági szervezetnél is jártak. Az első állomásnál egy tüneményes kiskutyát is bemutattak nekik.

Katalin hercegné és Vilmos herceg kiskutyás képei a rajongókat is meghatották

A hercegi párnak a kórház előtt bemutatták a kis Alfie-t, az ebet terápiás kutyának képzik ki, így a jövőben nagy segítséget nyújt majd az intézmény dolgozóinak és betegeinek. Katalin viccesen meg is jegyezte a kisállatnak, hogy passzol a bundája színe a kabátjához. Köztudott, hogy Cambridge hercege és hercegnéje is imádja a kutyusukat, 2020 novemberében szeretett háziállatuk, Lupo elhunyt, azóta adoptáltak egy fekete cocker spánielt.

A kutyás képeket Instagram-oldalukra is feltöltötték, ahova érkeztek a dicsérő kommentek a rajongóktól: "A kutyák nem hazudnak!", "A hercegné olyan gyönyörűen néz ki, a kiskutya pedig a legédesebb élőlény, amit valaha láttam. Mosolyt csaltak az arcomra ezek a képek. Köszönöm, hogy megosztottátok velünk!", "Olyan jó érzés ezt látni!"

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek tegnap Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről.

Ezt is szeretjük