Vilmos és Katalin így trükköznek a kíváncsiskodó turisták elől: okos cselt vetnek be
Vilmos herceg és Katalin hercegné így védik a magánéletüket a turisták elől.

GettyImages-1344019142
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Angliában járó turisták bátran megnézhetik közelebbről a királyi család tagjainak birtokait, így meglátogathatják a Buckingham- és a Kensington-palotát, de akár a windsori kastélyba is válthatnak belépőt.

Persze a rajongók bármennyire is szeretnének, ezeken a látogatásokon nem találkozhatnak a családtagokkal, sőt, akik a Kensington-palotában járnak, még Vilmos herceg és Katalin hercegné privát kertjére sem tudnak rálátni.

Ez Vilmos herceg és Katalin hercegné trükkje

Cambridge hercegének és hercegnéjének palotája az egyik legfőbb látványosság Londonban, évente több mint 400 ezren járnak csodájára a létesítménynek, ahol egykor Diana hercegnő és Károly herceg is lakott. Az érdeklődők még a palota belsejébe is bemehetnek, ám a hercegi pár privát kertjére már nem láthatnak rá az ablakokból, erről Laura-Ann Barr, a királyi család egyik rajongója még egy TikTok-videót is készített.

tiktok-kép
Fotó: TikTok/Laura-Ann Barr

Ahogy a fenti felvételen látható, a palota legtöbb ablakából jól ki lehet látni, ám arra a részre direkt homályos üveget rakattak be, ahonnét tökéletesen ráleshetnének Vilmos hercegék privát kertjére. Ez valahol ott érthető, hiszen ők is csak emberek, akik ugyanúgy igénylik a magánszférát, mint bárki más.

A cambridge-iek gyermekeikkel, György herceggel, Charlotte hercegnővel és Lajos herceggel az 1A apartmanban élnek, a 8-as és 9-es apartmanban pedig az irodáik találhatóak. Az 1A-ban összesen 20 szoba található, ebbe beletartozik a padlás és az alagsor. Saját fallal körülvett kerttel, öt fogadószobával, kilenc dolgozószobával, több szalonnal, csomagmegőrzővel, edzőteremmel és lifttel is rendelkezik.

Így néz ki a Kensington-palota fölülnézetből.
Így néz ki a Kensington-palota fölülnézetből.
Fotó: Mike Hewitt / Getty Images Hungary

Nemcsak Vilmoséknak ad otthont a palota, hanem más előkelőségeknek is, Richárd gloucesteri herceg és felesége, Eduárd kenti herceg és neje, Mihály kenti herceg és felesége ugyanúgy a Kensington-palotában laknak.

Katalin hercegné legszebb ruhái 2021-ben

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a hercegné leggyönyörűbb kreációit, amelyeket 2021-ben viselt.

Ezt is szeretjük