Harry herceg és Meghan eladják amerikai álomotthonukat: ezért akarnak megszabadulni tőle
Harry herceg és Meghan hercegné komoly döntésre jutottak.

GettyImages-1342104290
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné még 2020-ban kezdtek új életet az Amerikai Egyesült Államokban, miután visszaléptek a királyi családban betöltött szerepkörükből hivatalosan is, néhány hónapig Tyler Perry Los Angeles-i villájában éltek, eközben már nagy erőkkel kutatták a saját otthonukat.

Los Angelesnél egy csendesebb és nyugodtabb környékre vágytak, így esett a választásuk a Santa Barbara megyei Montecito városára, ahol olyan hírességek laknak, mint például Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres vagy éppen Gwyneth Paltrow. Egy 14,7 millió dolláros, azaz 4,7 milliárd forintos villára esett a választásuk. 2020 júliusában költöztek be, külső szemmel úgy tűnt, jól érzik ott magukat, de a Mirror bennfentese szerint ez valójában nem így van.

Harry herceg és Meghan hercegné ismét költözni akarnak

A hercegi pár 18 hónap után hozta meg a döntést, hogy ismét költöznének, a közeli ismerősük a brit lapnak elárulta, nem nyűgözte le őket az ingatlan, amelyben jelenleg is élnek, annak ellenére, hogy rengeteg szórakozást és sportolási lehetőséget nyújtó lehetőséggel rendelkezik. Az úszómedence mellett tartozik hozzá külön edzőterem és teniszpálya is. 

GettyImages-1342505651
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Ráadásul egy tágas otthonról beszélhetünk, az 1672 négyzetméteres házban összesen kilenc hálószoba és 16 fürdőszoba található. A ház elhelyezkedése sem tetszik nekik, pedig a háromhektáros telken fenyő- és ciprusfák ölelik körül az otthont, ez pedig olyan érzetet nyújt, mintha az erdő mélyében élnének.

Bár erősen gondolkodnak a ház eladásán, ettől függetlenül nem hirdetik meg, mert mindenki tisztában van azzal, kik is ők, és tartanak attól, hogy olyan emberek is járnának náluk háznézőbe, akik valójában meg sem vennék az ingatlant, szimplán csak kíváncsiskodni akarnának.

- Csak azoknak mutatják meg a házat, akiknek tényleg van pénzük, és komoly vásárlók.

A forrás hozzátette, Sussex hercege és hercegnéje szereti Montecitót, nem a várossal van a bajuk.

- Szeretnének a környéken maradni, azonban nem tette őket boldoggá a ház és annak helyszíne - tette hozzá.

Ezt a házat akarja eladni Harry és Meghan

Képes összeállításunkban beleshetsz a hercegi pár otthonába.

Ezt is szeretjük