Vilmos herceg így áll bosszút Harryn: kemény döntést hozott a trónörökös

Vilmos herceg addig nem találkozik Harryvel, amíg meg nem jelenik Sussex hercegének memoárja.

GettyImages-666508844 (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné a hétvégén érkeztek meg Angliába, ugyanis ezen a héten több jótékonysági eseményen részt vesznek. Nemcsak Harry szülőhazájában, hanem Németországban is tesznek egy kitérőt, hogy részt vegyenek az Invictus Gamesen.

A házaspár régi otthonában, a Frogmore Cottage-ban szálltak meg, így nincsenek olyan messze Vilmos herceg és Katalin hercegné új házától, az Adelaide Cottage-tól. Bár a két testvér ismét közel van egymáshoz, a trónörökös nem hajlandó látni az öccsét, írta meg a The Sun.

Vilmos herceg nem találkozik Harry herceggel

Harry memoárja az év végén jelenik meg a tervek szerint, bár már a kiadóhoz került a szöveg kész verziója, ez egyáltalán nem hatja meg Cambridge hercegét, addig nem hajlandó öccsével találkozni, amíg meg nem jelenik a könyve. Lényegében így áll bosszút testvérén, mert az elárulta a királyi családot.

GettyImages-1206173521
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Szerintem Katalin és Vilmos addig próbálják kerülni Harryt és Meghant, amíg meg nem tudják, mit tartalmaz a herceg memoárja és a Netflixre készülő dokumentumfilmjük - magyarázta a lapnak Angela Levin, a királyi család életrajzírója.

Félnek attól, hogy Vilmosék bármit is mondanának Harryéknek, mondataikat visszaolvashatják majd a hamarosan megjelenő könyvben. Levin szerint teljesen jogos a herceg ridegsége.

- Harryék a hibásak, mert túlzásba vitték, és bunkók voltak.

GettyImages-1312974175
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Erzsébet királynő sem tervezi, hogy visszatér Windsorba egyhamar, az egyre jobban gyengélkedő uralkodónő Skóciában, a balmorali kastélyban pihen. Károly herceg reménykedett abban, hogy Harryék Balmoralba jönnek, amíg az Egyesült Királyságban tartózkodnak, de végül visszautasították a meghívást, és a Frogmore Cottage-ban szálltak meg.

A királyi család legnagyobb félelme, hogy Harry a memoárjában Kamilla hercegnét fogja szapulni, ugyanis ő volt az, aki rasszista megjegyzést tett a hercegi pár születendő gyermekére.

Neki van a legszebb mosolya a királyi családban

Szakértők megállapították, kinek a mosolya a legszebb a királyi családban.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük