Vilmos herceg így áll bosszút Harryn: kemény döntést hozott a trónörökös
Vilmos herceg addig nem találkozik Harryvel, amíg meg nem jelenik Sussex hercegének memoárja.

GettyImages-666508844 (1)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné a hétvégén érkeztek meg Angliába, ugyanis ezen a héten több jótékonysági eseményen részt vesznek. Nemcsak Harry szülőhazájában, hanem Németországban is tesznek egy kitérőt, hogy részt vegyenek az Invictus Gamesen.

A házaspár régi otthonában, a Frogmore Cottage-ban szálltak meg, így nincsenek olyan messze Vilmos herceg és Katalin hercegné új házától, az Adelaide Cottage-tól. Bár a két testvér ismét közel van egymáshoz, a trónörökös nem hajlandó látni az öccsét, írta meg a The Sun.

Vilmos herceg nem találkozik Harry herceggel

Harry memoárja az év végén jelenik meg a tervek szerint, bár már a kiadóhoz került a szöveg kész verziója, ez egyáltalán nem hatja meg Cambridge hercegét, addig nem hajlandó öccsével találkozni, amíg meg nem jelenik a könyve. Lényegében így áll bosszút testvérén, mert az elárulta a királyi családot.

GettyImages-1206173521
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Szerintem Katalin és Vilmos addig próbálják kerülni Harryt és Meghant, amíg meg nem tudják, mit tartalmaz a herceg memoárja és a Netflixre készülő dokumentumfilmjük - magyarázta a lapnak Angela Levin, a királyi család életrajzírója.

Félnek attól, hogy Vilmosék bármit is mondanának Harryéknek, mondataikat visszaolvashatják majd a hamarosan megjelenő könyvben. Levin szerint teljesen jogos a herceg ridegsége.

- Harryék a hibásak, mert túlzásba vitték, és bunkók voltak.

GettyImages-1312974175
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Erzsébet királynő sem tervezi, hogy visszatér Windsorba egyhamar, az egyre jobban gyengélkedő uralkodónő Skóciában, a balmorali kastélyban pihen. Károly herceg reménykedett abban, hogy Harryék Balmoralba jönnek, amíg az Egyesült Királyságban tartózkodnak, de végül visszautasították a meghívást, és a Frogmore Cottage-ban szálltak meg.

A királyi család legnagyobb félelme, hogy Harry a memoárjában Kamilla hercegnét fogja szapulni, ugyanis ő volt az, aki rasszista megjegyzést tett a hercegi pár születendő gyermekére.

Neki van a legszebb mosolya a királyi családban

Szakértők megállapították, kinek a mosolya a legszebb a királyi családban.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük