Vilmos és Katalin emiatt vesztek össze Beatrice-szel és Eugéniával: újra feszült a levegő a palotában

Vilmos herceg, Katalin hercegné, Beatrice és Eugénia hercegnő konfliktusa miatt van feszültség a palotában.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A királyi családban nemcsak Harry herceg és Meghan hercegné miatt van feszültség, hanem András herceg lányai, Beatrice és Eugénia miatt is.

A két hercegnő azért akadt ki Vilmos hercegre és Katalin hercegnére, mert a nyár végéig beköltöznek Eugénia kiszemelt álomotthonába, az Adelaide Cottage-ba, de nem ez az egyetlen ügy, ami miatt feszült a hangulat a nővérek és Vilmosék között.

Vilmos herceg, Katalin hercegné, Beatrice és Eugénia hercegnő konfliktusa

Még tavaly áprilisban derült ki, hogy Károly herceg azt tervezi, miután az ő fejére kerül a korona, drasztikus változtatásokat vezet be a monarchiában. Pénzmegtakarítás céljából sokkal kevesebb dolgozó családtag lenne, azaz a monarchiát a jövőben ő és Kamilla hercegné, illetve a trónörökös Vilmos herceg és családja, Katalin hercegné és a gyerekeik képviselnék csak. A többi családtagnak viszont civil munkát kellene vállalnia. A yorki hercegnők ezzel nem értenek egyet, ráadásul az sem tetszik nekik, ahogy a szexbotrányba keveredett András herceget teljesen megfosztották attól, hogy a nyilvánosság előtt teljesítse királyi kötelezettségeit.

Károly hercegnek az a terve, hogy a jövőben minimalizálni szeretné azoknak a családtagoknak a számát, akik hivatalosan is képviselnék a koronát. Ez Eugéniának és Beatrice-nak sem tetszik.
Károly hercegnek az a terve, hogy a jövőben minimalizálni szeretné azoknak a családtagoknak a számát, akik hivatalosan is képviselnék a koronát. Ez Eugéniának és Beatrice-nak sem tetszik.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Nagyon jó forrásaim szerint Eugénia és Beatrice hercegnőknek nehezükre esik szívélyesnek maradniuk Vilmos herceggel, Katalinnal és Károllyal. Ez abból a megállapodásból ered, amely Vilmos, a királynő és Károly herceg nevéhez fűződik, megbeszélték, hogy a lányok apját, András herceget eltávolítják a királyi tisztségéből, miután az elmúlt években szégyent hozott a családra - magyarázta a Daily Expressnek Neil Sean szakértő.

A szexbotrányba keveredett herceget Vilmosék azért ültették lényegében a kispadra, hogy ne ártson többé a monarchiának, ám András abban a hitben él, hogy még visszatérhet, és a lányai jótékonysági munkákat végezhetnének az ő nevében is, de úgy tűnik, Károlynak esze ágában sincs őket előtérbe helyezni.

2022 júniusában Eugénia hercegnő az Instagramjára rakott ki egy posztot Erzsébet királynő jubileumi ünnepségéről, ám az alábbi poszt második fotójáról levágta Katalin és Kamilla hercegnét, ami több rajongó szerint szándékos volt, és valóban arra utal, hogy puskaporos a levegő a két testvér és Vilmosék, illetve Károlyék között. 

Számos negatív kommentet kapott ekkor a posztja alá: "Szegény kislány, csak nem féltékeny vagy Katalinra?" "Ezt komolyan viccesnek találod, hogy levágod Katalint és Kamillát a képről? Ők sokkal keményebben dolgoznak, mint te" - fogalmazták a kritikusok.

Az már csak hab a tortán, hogy Eugénia a mai napig szoros viszonyt ápol az Amerikában élő Harry herceggel és Meghan hercegnével. A hercegnő idén az Egyesült Államokban meg is látogatta a hercegi párt, lefotózták őket együtt egy étteremben, illetve Harryvel részt vettek a 2022-es Super Bowl meccsén is.

GettyImages-159692200
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A legutóbbi konfliktust az Adelaide Cottage okozta, amire idén Vilmos hercegék lecsapták a kezüket, hogy a betegeskedő Erzsébet királynőhöz közelebb lakhassanak, írta meg a Daily Mail. Korábban Eugénia nézte ki magának az ingatlant, bár jelenleg Harryék régi házában, a Frogmore Cottage-ban lakik a családjával, de ő szeretett volna az Adelaide-ba átköltözni, sőt édesapjának is az volt a terve a botrányának kirobbanása előtt, hogy egy napon megszerzi azt a királyi rezidenciát a lányának.

Katalin stílusos édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, Katalin édesanyja, Carole Middleton milyen ízlésesen öltözködik.

Katalin 67 éves édesanyja virágos ruhában tündökölt Wimbledonban: már értjük, kitől örökölte a hercegné a divatérzékét

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük