Felismered Diana hercegnőt hosszú, szőke hajjal? Itt még csak álmodozott arról, hogy korona kerül a fejére
Már kislány korában is elájultak Diana szépségétől.

diana-hercegnő
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnőért egyszerűen rajongott a világ: nem véletlenül kapta „a nép hercegnője” becenevet, kedvességével és természetességével mindenkit azonnal levett a lábáról. Sokak számára ő testesítette meg a modern kor Hamupipőkéjét.

A szépsége is messze földön híres volt, lányok milliói akartak hasonlítani rá, öltözködési stílusát és hajviseletét egyaránt rengetegen másolták. 

Diana hercegnő gyerekkori fotói

Az ikonikus Diana-frizura hihetetlen népszerűségnek örvendett a ’90-es években, nem csak Anglia utcáin jöhetett velünk szembe ez a trend, az egész világot ellepték a rövid, tépett hajú fiatalok. Csak felnőttkorában vált meg tincseitől, korábban még hosszú, szőke haja volt. Már gyerekkori fotóiról is sugárzik az az ámulatba ejtő karizmatikusság, amellyel csak nagyon kevesek büszkélkedhetnek.

Bár beleszületett az angol arisztokráciába, a sznobság távolról sem volt jellemző rá. A tanárai és ismerősei rendkívül nyitott és végtelenül melegszívű fiatal lányként emlékeznek rá. Kislányként még a legvadabb álmaiban sem gondolta, hogy egyszer majd hercegné lesz belőle, egyetlen vágya volt csupán, hogy profi balerina legyen.

Képes összeállításunkban megnézheted Diana hercegnő legbájosabb gyerekkori fotóit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük