Meglepő, ki taszította le a trónról Katalint és Meghant: az ő mosolyát tartják a legszebbnek a királyi családban

Szakértők megállapították, kinek a mosolya a legszebb a királyi családban.

trooping-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A királyi család az egész életét a nyilvánosság előtt éli, ezért számukra nagyon fontos, hogy mindig makulátlan legyen a külsejük. 

Akadnak köztük, akik ezt nagyon komolyan veszik, különösen a hercegnék, Meghan és Katalin szeretnének mindig tökéletesen igényesnek és szépnek tűnni. A mosolyukra is nagy gondot fordítanak, a szakértők szerint azonban mégsem az övék a legszebb a famíliában. 

A királyi család legszebb mosolya

Az Expert Dentist fogorvosai szakmai szempontok alapján vizsgálták meg a királyi család egyes tagjainak mosolyát, és azt találták, az első helyet nem Meghan hercegné vagy Katalin hercegné érdemli meg a leginkább, hanem Beatrice hercegnő. András herceg idősebb lánya kilenc pontot kapott a maximális tízből, így aranyérmes lett a mosolya. 

A sorrend ezután is érdekesen alakul, nem valószínű, hogy a rajongók egyetértenének vele. Kiderült például, hogy Meghan mosolya szebb, mint Kataliné, illetve Vilmos is lekörözte öccsét, Harry herceget, aki az első ötbe sem jutott be. Utóbbi hetedik helyen végzett, nagynénjével, Anna hercegnővel megosztva. A hatodik Károly herceg lett, a kilencedik a királynő, a tizedik pedig Edward herceg. 

Képes összeállításunkból megtudhatod, hogyan alakult a legszebb királyi mosolyok rangsorának első öt helye! 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Chris Jackson

Ezt is szeretjük