Zseniális hobbival szórakoztatja magát egy gazdi: már rajongói is akadnak
Nem kell, hogy a bezártság alatt minden perc a semmittevésről szóljon: vannak, akik új, nagyon szórakoztató hobbikba kezdenek.

kutya-karanten
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos a koronavírus miatt még várhatóan egy darabig mindenki arra kényszerül, hogy csak a legszükségesebb esetekben hagyja el az otthonát, ez a bezártság azonban nem feltétlenül jelent folyamatos unatkozást és semmittevést.

Az internetnek hála, egészen könnyen le tudjuk kötni magunkat ezekben a nehéz időkben, online jön a segítség a mozgáshoz, de nyelveket is lehet tanulni az önkéntes karantén idején - vagy akár új hobbit is ki lehet találni unaloműzés céljából.

Mindenki imádja a humoros gazdit és kutyusát

Az Amerikában élő Hannah Heil és férje korábban még soha nem töltött el egyhuzamban ilyen sok időt otthon, így eléggé meggyűlt a bajuk a bezártsággal és az unalommal. Ennek elűzésére a nő remek hobbit talált ki: mindaddig, amíg vége nem lesz a járványnak, mindennap új képet posztol kutyájukról, az újfundlandi fajtájú Hankről, aki türelmesen viseli, hogy gazdija újabb és újabb ruhákba öltözteti. A netezők imádják a kezdeményezést, és nap mint nap izgatottan várják, vajon milyen karakterré változik a hatalmas szőrgombóc.

Van, amikor Hankből tévés jós válik, és a gazdija szerint nemcsak ők a férjével, hanem a kutyus is nagyon élvezi, hogy beöltöztetik, és modellkedhet.

Ilyen, amikor egy karanténban lévő kutyából King Kong lesz: az eredmény zseniális!

Most egy ideig nem igazán tud senki állásinterjúra menni, de Hank már most bemutatja, milyen ruhában illik majd ott megjelenni, ha vége ennek az egésznek.

Bár Johnny Deppnek nem kartonból volt a kalózsapkája, Hanknek sem kell szégyenkeznie miatta, ugyanis nagyon jól áll neki.

Az otthonlét is kimerítő tud lenni, így érdemes néhány órát relaxálással és pihenéssel eltölteni.

Ki segít nekünk a home office-ban? Velük éljük túl, hogy nem lehetünk a szerkesztőségben

Megmutatjuk, hogyan zajlik nálunk az otthoni munka új munkatársainkkal, azaz a kis kedvenceinkkel, akik „aktívan” kiveszik a részüket a teendőkből.

(Képek forrása: hank_hairstyles / Instagram)

Ezt is szeretjük