Te mit veszel fel, ha otthonról dolgozol? Sokan megmutatták, mit viselnek ilyenkor

A netezők vicces fotókon mutatták meg, mit vesznek fel az otthoni munkához a karantén alatt.

Home office szettek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A hosszú távú home office nem csak a hétköznapokat változtatta meg alaposan, hanem a szépítkezési és öltözködési szokásokat is. Mivel az emberek az idejük jó részét otthon, a számítógép előtt töltik, igazából nincs szükség arra, hogy rendesen felöltözzenek.

A legtöbben a szokásos csinos ruhák helyett mackónadrágban, leggingsben vagy akár pizsamában töltik mindennapjaikat a laptop előtt, ezért az ember azt hinné, ideiglenesen az Instagramon is véget ért az outfitfotók ideje. Ez azonban nem így van.

Home office outfitek

Létrejött ugyanis egy Working From Home Fits nevű oldal, ahová az otthoni szettjeiket küldik be a netezők, csak egy kis csavarral. A lényeg ugyanis az, hogy a legtöbben egyáltalán nem szokásos összeállításokat mutatnak meg: vannak, akik teljesen kiöltöznek, és a legjobb, legdrágább ruháikba bújnak, és olyanok is, akik vicces, abszurd, vagy nagyon elhasznált darabokban fotózzák magukat. És hogy miért teszik mindezt? Egyrészt azért, hogy oldják a karantén okozta magányt és szorongást, felvidítsák egymást, valamint arra biztassanak mindenkit, hogy a jelenlegi helyzetben se hagyják el magukat, és néha váltsák le a megszokott melegítőt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Instagram/wfhfits.

Ezt is szeretjük