Ki segít nekünk a home office-ban? Velük éljük túl, hogy nem lehetünk a szerkesztőségben

Megmutatjuk, hogyan zajlik nálunk az otthoni munka új munkatársainkkal, azaz a kis kedvenceinkkel, akik „aktívan” kiveszik a részüket a teendőkből.

szerkesztoseg kisallatai cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus okozta helyzet rengeteg ember hétköznapjait alakította át. Mindenki igyekszik a lehető legkevesebbet kimozdulni saját és mások egészsége érdekében, és aki teheti, otthonról végzi a munkáját. Mi is azon szerencsések közé tartozunk, akiknek most nem kell bemenni az irodába, és home office-ban írhatjuk a cikkeinket.

Az otthoni munkavégzés azonban hosszú távon egyáltalán nem olyan egyszerű és zökkenőmentes, mint amilyennek elsőre hangzik. Sokszor nagyobb kihívás koncentrálni, nehezebb elválasztani a munkát a magánélettől, és hajlamosabbak vagyunk tovább a gép előtt ülni, mint máskor szoktunk. De az új helyzet új munkatársakat is hozott nekünk: kisállataink ugyanis kiveszik a részüket a munkából, és boldogságot csempésznek a dolgos percekbe.

Ők segítenek nekünk a home office-ban

Bár most egyértelműen ez a legjobb, nem könnyű folyton itthon ülni. Nehéz bentről nézni a napsütést, a jó időt, és tudni, hogy mindenkinek kockázatos most kimozdulni. Nyomasztó ez a helyzet, de próbáljuk a pozitív oldalát nézni, például azt, hogy több időt tölthetünk kisállatainkkal, akik jelenleg négylábú kollégáink is. Most úgy döntöttünk, megmutatjuk, hogyan segítenek cicáink, kutyáink és nyuszijaink a teendők elvégzésében, a cikkírásban: szerkesztőségünk tagjai lefotózták, milyen a home office a kedvencekkel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek: Femina.

Ezt is szeretjük