10 lenyűgöző kép az emberek és állatok különleges kapcsolatáról: bejárta a világot a gyönyörű sorozat
Csodálatos fotókon örökítette meg a híres fényképész az állatok és az emberek szoros, utánozhatatlan kapcsolatát.

steve mccurry fotok cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve McCurry általában komoly témákat dolgoz fel képein, legfőképpen a háborúk, a társadalmi konfliktusok, illetve a különböző kultúrák és hagyományok fontos, elgondolkodtató aspektusait, részleteit örökíti meg.

A híres fényképészről azt már kevesebben tudják, hogy egyszerűen rajong az állatokért. Az irántuk érzett szeretete és csodálata ihlette azokat a fotókat, melyeket a világ legkülönbözőbb tájain készített.

Gyönyörű képeken az állatok és az emberek közti kapcsolat

A Bored Pandának elárulta, már egészen fiatal korában megfogalmazódott benne az az ötlet, hogy állatokat örökítsen meg, méghozzá egy, a testvérétől kapott könyv hatására. Ezt később meg is valósította, miközben a világot járta munkája miatt. Nemrégiben közzétette a lenyűgöző felvételeket, melyekkel azt szeretné elérni, hogy az emberek intelligens, szeretetet és tiszteletet érdemlő teremtményként tekintsenek az állatokra. A kedvencek élete és biztonsága ugyanis általában a gazdájuktól függ, az ő feladata, hogy gondoskodjon róluk, megvédje őket.

Különleges és bensőséges fotóin azt mutatja meg, hogy az állatok és az emberek közti utánozhatatlan kapcsolat országtól, kultúrától és körülményektől függetlenül ugyanolyan szoros és gyönyörű. Képei azóta már az egész világot bejárták, és mindenhol elnyerték az emberek csodálatát.

Mit tehetek, hogy megvédjem kedvencemet?

 

Ebben segítünk most országos programunkkal! Kattints, majd jelentkezz be a kiválasztott rendelőbe, ahol a program ideje alatt kedvezménnyel elvégzik a szűrést, kölyökkutya esetében pedig ellátnak hasznos tanácsokkal és akár egy ingyenes Kölyökkutya csomaggal is! A programban részt vevő rendelők egyedi kedvezményeiről érdeklődj a megadott elérhetőségeken.

Promóció

Képek: Steve McCurry, BoredPanda.

Ezt is szeretjük