A kutya sokkal több, mint az ember legjobb barátja: megható, amit gazdájával tesz

A nő úgy érezte, teljesen magára maradt kisbabájával, ám kutyusa még a gyereknevelésből is kivette részét.

kutya cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kutyák személyisége legalább olyan sokféle, mint az embereké, így a négylábúak között is akadnak örökké nyughatatlanok, akik bizony feladják a leckét gazdájuknak, ha a nevelésükről van szó.

Pont mint Jager, a hatéves dobermannkeverék kutya. Ha hat évvel ezelőtt valaki azt mondja Rebecca Mortonnak, hogy egy szép napon ez a rakoncátlan eb lesz a leghűségesebb barátja, valószínűleg nevetett volna rajta. 

Feltétlen kutyahűség

Jager rosszasága mögött valójában hihetetlen szeretetéhség és emberközpontúság állt, ami másfél évnyi kutyaiskolában töltött idő után tökéletesen megmutatkozott. Ennyi tanulás ugyanis elég volt Jagernek, hogy terápiás kutyává lépjen elő. Onnantól kezdve pedig mindig ott volt Rebeccanak. Sőt az sem rettentette el, amikor a nőnek kisbabája született.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek forrása: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük