Gazdájuk halála után menhelyre kerültek a cicák: megható, amit a kandúr azóta tesz társával
A két cicáról nagyon aranyos dolgokat meséltek a menhely dolgozói. Cuki fotókon mutatták meg, mit csinálnak, mióta hozzájuk kerültek.

menhelyi cicak cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A macskák egyébként is nagyon nehezen alkalmazkodnak a változáshoz, még egy új bútor vagy egy apróbb utazás is rendkívül erős stresszforrás lehet számukra. Nem beszélve egy költözésről, vagy arról, ha a sok boldog év után menhelyre kerülnek.

A tízéves vörös-fehér cica, Sandy, és az ötéves szürke Danny sokáig idős gazdijukkal laktak hatalmas szeretetben, azonban az életük fenekestől felfordult, amikor tulajdonosuk elhunyt. Senki nem tudott ezután gondoskodni róluk, ezért menhelyre kerültek.

Aranyos dolgot művelnek a menhelyre került cicák

Az idegen helyen teljesen kétségbeestek, rettegtek mindentől, azt sem tudták, mi történik velük. Az ott dolgozók látták, mennyire rosszul viselik a ketrecet, ezért gyorsan intézkedtek. Végül egy olyan szervezethez kerülhettek, ahol együtt lehettek, és együtt várhatták az új gazdik jelentkezését. A szívbeteg Sandy és a vesebetegséggel, ízületi gyulladással küzdő Danny pedig félelmükben szívmelengető dologra szoktak rá, amit gondviselőjük cuki képeken mutatott meg.

Ezt is szeretjük