Megható dolgot tesz a cica, amikor sírni látja gazdiját - Szívmelengető történeteket osztottak meg a gazdik

A gazdik megható és aranyos képeket posztoltak cicáikról, és olyan sztorikat meséltek hozzá a neten, amiktől mindenki elolvadt.

cica gazdi

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kisállatok képesek teljesen megváltoztatni az emberek életét, és annyi örömet, boldogságot, valamint megható pillanatot hoznak gazdijaik mindennapjaiba, amire azok korábban nem is gondoltak.

A cicák igazi cuki egyéniségek, de nemcsak viccesen makacs, önfejű viselkedéseikkel, vagy furcsa szokásaikkal, hanem szeretetükkel és kedvességükkel is megmelengetik tulajdonosaik szívét.

Megható képeket osztottak meg a cicáikról

Néhány gazdi úgy döntött, kedvenceik megható és aranyos történeteit a neten is megosztják, a sztoriktól pedig a kommentelők csak úgy olvadoztak. Volt, aki azt mutatta meg, milyen édes dolgot tesz a macskája, amikor sírni látja, és olyan is, aki azt, hogy mit tett a cicája lakótársa kiköltözése után. Az biztos, hogy ezek a képek mindenkit megérintenek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Bored Panda, Bright Side.

Ezt is szeretjük