Apukák, akik sosem akartak kutyát: aztán minden megváltozott
Imádni való képeken apukák és az új legjobb barátaik.

apa-kutya11
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte már-már teljesen általános az alábbi forgatókönyv, ami akkor zajlik le, ha a család egyik tagja új háziállatot szeretne: általában mindig a gyerekek állnak elő az ötlettel, a szülők pedig hevesen ellenzik a kutya érkezését, hiszen az lebeg a szemük előtt, hogy úgyis rájuk marad majd a piszkos munka, és nekik kell folyamatosan gondozniuk a blökit.

Természetesen olyanok is akadnak, akik nem a rájuk váró gondozó feladatok alól szeretnének kibújni, egyszerűen csak nincsenek oda a négylábú szőrmókokért, vagy nem tudják elképzelni, hogyan illesszék be a mindennapjaikba a kutyával járó dolgokat. A képen szereplő apukák is így voltak ezzel - mindaddig, amíg meg nem ismerték egymást jobban, azóta pedig szinte elválaszthatatlan barátokká váltak.

A férfiak és a kutyák közötti erős kapcsolat

A kutyákról nehéz rosszat mondani, hiszen igazi kis szeretetgombócok, mindig ott vannak, ha baj van, és a gyerekeknek is az első barátaik között vannak, ha együtt nőnek fel. Még a legkeményebb kőszíveket is meg tudja lágyítani a cuki, totyogó kiskutyus, akivel aztán életre szóló barátság alakul ki, és egy pillanat alatt elfelejtődik a mondat, hogy "Az én házamban biztos nem lesz kutya!"

(Képek forrása: Boredpanda)

Ezt is szeretjük