Apukák, akik sosem akartak kutyát: aztán minden megváltozott

Imádni való képeken apukák és az új legjobb barátaik.

apa-kutya11

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte már-már teljesen általános az alábbi forgatókönyv, ami akkor zajlik le, ha a család egyik tagja új háziállatot szeretne: általában mindig a gyerekek állnak elő az ötlettel, a szülők pedig hevesen ellenzik a kutya érkezését, hiszen az lebeg a szemük előtt, hogy úgyis rájuk marad majd a piszkos munka, és nekik kell folyamatosan gondozniuk a blökit.

Természetesen olyanok is akadnak, akik nem a rájuk váró gondozó feladatok alól szeretnének kibújni, egyszerűen csak nincsenek oda a négylábú szőrmókokért, vagy nem tudják elképzelni, hogyan illesszék be a mindennapjaikba a kutyával járó dolgokat. A képen szereplő apukák is így voltak ezzel - mindaddig, amíg meg nem ismerték egymást jobban, azóta pedig szinte elválaszthatatlan barátokká váltak.

A férfiak és a kutyák közötti erős kapcsolat

A kutyákról nehéz rosszat mondani, hiszen igazi kis szeretetgombócok, mindig ott vannak, ha baj van, és a gyerekeknek is az első barátaik között vannak, ha együtt nőnek fel. Még a legkeményebb kőszíveket is meg tudja lágyítani a cuki, totyogó kiskutyus, akivel aztán életre szóló barátság alakul ki, és egy pillanat alatt elfelejtődik a mondat, hogy "Az én házamban biztos nem lesz kutya!"

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Boredpanda)

Ezt is szeretjük