Műkörmöd van? Ennyire zavarja a pasit
Megkérdeztük!
A műkörömről minden pasi másképp vélekedik. Íme, három eltérő vélemény a srácoktól!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A műköröm megosztó téma, egyes nők számára létszükséglet, mások szerint úri flanc, de azt eddig senki nem nyomozta ki, hogy a pasik - akiknek a kedvéért próbáljuk magunkat a lehető legelőnyösebb színben feltüntetni - mégis mit gondolnak róla.

A témában Lacit - 17 -, Ákost - 18 - és Viktort - 17 - kérdeztük meg, olvasd el, mit gondolnak a műkörömről.

Műköröm vagy természetes?

Laci: - Nem vagyok a műköröm ellen. Ha egy lánynak tetszik, és jól érzi így magát, felőlem nyugodtan hordja. Az egyetlen kérésem csupán, hogy legyen mindig ápolt. Szerintem nagyon kiábrándító, amikor a körömlakk már félig lepattogott.

Ákos: - Igazából tetszik nekem a műköröm, szerintem nagyon szexis tud lenni. Ugyanakkor nekem eddig minden barátnőm ellenezte a műkörmöt, ők inkább a sajátjukat festették.

Viktor: - A természetesség híve vagyok, nekem konkrétan nem jön be a műköröm. Szerintem kissé közönséges, még akkor is, ha manapság sokan döntenek mellette. Bár ez azért nem kizáró ok egy kapcsolatban.

Rövid vagy hosszú?

Viktor: - Nem kezdenék olyan lánnyal, akinek az a nagyon hosszú, hegyes műkörme van. Olyan, mintha karmai lennének, nekem ez nem jön be egyáltalán. A rövidebb fazon még belefér, ha egészen egyszerű.

Ákos: - Engem nem zavar, ha hosszú, amíg elfogadható határokon belül mozog. A hegyes köröm nekem sem tetszik, szerintem nem is praktikus. Hogyan tudnak egyáltalán bármit is csinálni öt centi hosszúságú körmökkel?!

Laci: - Volt már olyan barátnőm, akinek rövid, és olyan is, akinek hosszú műkörmei voltak. Nekem lényegében mindegy, amíg nem tesz kárt bennem, bár én is inkább a rövidebbre szavazok, talán az szebb.

Sminkkel vagy anélkül?

A make up kérdése is megosztóan hat a pasikra. Nézd meg, a természetes megoldások vagy az erős smink jön be nekik!

Színek és minták

Ákos: - Egy szép, színes, illetve egy egyszerű átlátszó lakkal kifestett köröm nem zavar, de ha már mindenféle minta és csillám van rajta, az nekem nem jön be.

Viktor: - Nekem az tetszik, amikor pasztellszíneket használnak a lányok, bár belefér egy-egy strasszkő is, mikor csak néhány ujjon van. Viszont ezeket a most divatos különleges lakkokat, amik úgy megtörnek, meg a hasonlókat szerintem nem kéne erőltetni.

Laci: - Ahogy már az előbb is mondtam, engem nem különösebben zavar sem a hosszúság, sem az, hogy mű vagy igazi. Tényleg csak az a fontos, hogy legyen gondozott. Sokat elmond az egy lányról, ha lekopott körmökkel jár, pedig lenne alkalma lemosni. Bár lehet, hogy én nem értek eléggé a divathoz, és ez is egy stílus.

Ezt is szeretjük