Csendes vagy harsány: mi tetszik a pasiknak? Megkérdeztük!

Vajon az a csábítóbb, ha valaki feltűnően viselkedik, vagy szexisebb egy szégyenlős lány?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A pasik nem csak a külső alapján döntik el, hogy mennyire tetszik nekik egy lány. Már akár az első találkozás alkalmával kiderülhet, hogy olyan-e a stílusod, ami megfogja a srácot. 

De vajon mikor van nyert ügyed, ha csendes vagy, vagy ha feltűnően viselkedsz? Ákos -18 -, Tamás - 19 - és Ádám -17 - elmondja.

Egy szégyenlős vagy egy hangos lányt veszel inkább észre?

Ákos: Természetesen egy hangos lányt könnyebb észrevenni, de nem biztos, hogy meg is tetszik a viselkedése. Ha valaki túl harsány, felfigyelek rá, de nagyjából az első percben eldől, hogy leköti-e a figyelmemet, vagy nem. Ha nem, akkor továbbsiklom, és jöhetnek a csendes csajok.

Tamás: Én mindig azokat figyeltem a társaságban, akik keveset szóltak, mert szerintem ők érdekesebbek, mint a beszédesebb társaik. Van bennük valami titokzatos, ami egy lányban a legszexibb dolog. Nem szeretem, ha valaki azzal akarja felhívni magára a figyelmet, hogy mindenkit túlkiabál.

Ádám: Én jobban szeretem azokat a csajokat, akik nem félnek hallatni a hangjukat, mert az magabiztosságról árulkodik. Persze azért vannak határok, például nem kell közönségesnek lenni, mert az inkább taszító. A szégyenlős lányoktól én jobban félek, mint ők tőlem, mert megijeszt az, hogy csendesek - azt hiszem, attól tartok, hogy azért nem beszélnek hozzám, mert nem érdeklem őket.

Félénk vagy harsány barátnőt választanál inkább?

Ádám: Ha már kapcsolatról van szó, akkor egy kicsit más a helyzet. Akkor inkább a középutat választanám, mert egy túlságosan hangos lány kéretlen hódolókat is hozhat magával, a félénk csajszik pedig nem biztos, hogy teljesen fel tudnak oldódni a társaságban. Inkább legyen kedves, nyitott, de azért ne a figyelem középpontja.

Ákos: Inkább félénk barátnőt választanék, mert kihívásnak tekinteném, hogy feloldjam a gátlásait. Ha meg tudom értetni vele, hogy biztonságban van, és nincs miért magába zárkóznia, azzal rajta is segítek, és nekem is sikerélményem lehet. Persze az is fontos, hogy mutasson hajlandóságot a dologra, mert erővel megváltoztatni senkit sem szeretnék, de nem is lehet.

Tamás: Nálam egyértelműen a félénk csajok a nyerők. Egyszerűen jobban érzem magam egy ilyen lány társaságában. Én sem vagyok az a hangos típus, és nekem fontos az is, hogy legyen valaki, akivel néha sokatmondó hallgatásba burkolózhatok.  

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mit tanácsoltok a lányoknak?

Tamás: Csajok, sose viselkedjetek túlságosan feltűnően, mert nem biztos, hogy jó benyomást keltetek vele!

Ákos: Az a fontos, hogy mindig önmagatok legyetek, mert ha máshogy viselkedtek, azt mi, srácok, egyből kiszúrjuk!

Ádám: Ne féljetek a fiúktól! Az esetek többségében ők is ugyanúgy zavarban vannak, mint ti!

Ezt is szeretjük