Ez a nőtípus jön be a legtöbb pasinak
Elmondták!
Létezik típus, akiért mindenki odavan? Ezeket a tulajdonságokat tartják a legfontosabbnak a fiúk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A reklámok folyton arról próbálnak meggyőzni, hogy minél több pénzt áldozz egy-egy termékre, melynek köszönhetően jobban hasonlíthatsz arra az ideálra, akiért bolondulnak a pasik.

De pontosan milyen is az a nő, aki bejön a srácoknak? Mi a fiúk esete? Vajon a belső tulajdonságok hosszabb távon fontosabbak, vagy a külsőn múlik minden? Nándit - 16 -, Simont - 16 - és Imrét - 17 - faggattuk.

Mi az első, amit megnéztek a lányon?

Nándi: Nálam a szem az első - ha az vidám, játékos, huncut vagy kifejező, akkor biztos, hogy az a lány képes lesz később is megfogni valamivel.

Imre: Először a lány alakját nézem meg. Nincs kifejezett ideálom, ha valaki arányos, se nem túlsúlyos, se nem kórosan sovány, akkor már rendben van, de a pici, formás csajokat különösen szeretem.

Simon: Nem tudnék egyetlen testrészt vagy tulajdonságot kiemelni, az összképet nézem.

Szeretem, ha egy lánynak különleges az arca, vagy ha nagyon szép a szája, de az is lehet, hogy például nagy az orra, mégis, valahogy illik az egész arcához, megjelenéséhez.

Nem kell, hogy tökéletes legyen, az a fontos, hogy jólessen ránézni.

Mi a fontosabb? A külső vagy a belső?

Simon: Szerintem nem lehet ezt a kettőt elválasztani - a kezdeti vonzódást még nyilván a külső váltja ki, de ha nem közös az érdeklődésünk, nem tudunk beszélgetni, nem tudom megnevettetni, akkor úgysem tart sokáig a dolog.

Nándi: Egyetértek, de szerintem az az igazság, bármennyire fáj is, hogy a külsőnek nagyobb szerepe van, elvégre az kelti fel az érdeklődést.

Imre: Én nem így gondolom, lehet, hogy eleinte nem tartok vonzónak egy csajt, de ha jobban megismerjük egymást, és jól érzem magam mellette, akkor ez megváltozhat.

Mit néznek először?

Nándi szerint a külső fontos az első benyomás miatt - de vajon mit néznek meg először a fiúk a lányokon? Ezt is megkérdeztük!

Ha csak három tulajdonságot emelhettek ki, hogyan írnátok le az ideális lányt?

Imre: Szexi, laza, magabiztos.

Simon: Jó a humora, könnyen barátkozik, pozitívan áll a dolgokhoz.

Nándi: Szép a szeme, szeret bulizni, és nem lóg mindig a nyakamon.

Ezt is szeretjük