3 hely a városban, ahol rád találhat a szerelem ezen a nyáron
Még keresed az igazit? Ne a szobádban ülve várj rá! Valahol a városban ő is téged keres!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt a nyár és a jó idő, végre nem kell egész nap az iskolapadban gubbasztanod - ilyenkor esik igazán jól megosztani valakivel a szabadidődet.

Hogy még nincs pasid? Ha a szobádban ülsz egész nap, akkor nem is lesz! Irány a szabad levegő és a társaság - az alábbi helyeken garantáltan vár néhány helyes srác is!

Nem árulnak zsákbamacskát: az uszodák

Mindegy, melyik uszodába vagy strandra mész a barátnőiddel, biztosak lehettek benne, hogy néhány helyes pasi is akad majd a medence partján.

A körülményeknek köszönhetően egyből azt is csekkolhatjátok majd, hogy kinek van a legszexibb kockahasa, vagyis, ha nem feltétlenül pasiznátok, az uszoda egy csajos program és némi nézelődés helyszíne is lehet.

A hűsítő víz és a ruhátlanság mindenkit felszabadít, így a srácok is bátrabban kezdeményeznek, de te is megteheted az első lépést.

Ha a szemkontaktust már felvettétek, bármikor megkérheted a kiszemelt srácot, hogy segítsen kinyitni az ásványvizes üveget vagy felfújni a gumimatracot - csak aztán vigyázz, hogy maradjon elég levegője, miután leszólítja egy ilyen vagány csaj!

Romantika a belvárosban: a Margitsziget

Szinte bárhonnan pillanatok alatt megközelíthető, a belváros szívében van, mégis olyan, mintha egy teljesen másik világ lenne: a Margitszigeten sok olyasmi megtörténhet, ami alig néhány száz méterrel távolabb, a körúton sétálva már elképzelhetetlen lenne. A fák hűvös árnyékában heverészve vagy éppen frizbizés közben mindenki ellazul, az emberek vidámabbak és nyitottabbak lesznek, ráadásul a Margitsziget kifejezetten romantikus környezet - nem véletlenül választják sokan randihelyszínnek is.

A Margitsziget azonban az ismerkedéshez is ideális környezetet jelent, mivel az egész olyan, mintha egy hatalmas fesztiválon lennél, egyáltalán nem kínos idegenekkel beszélgetésbe elegyedni, és persze azt sem tudhatod, mikor talál el éppen téged a nagy Ő frizbije.

Minden egy helyen: a Városliget

A Városliget egyesíti a Margitsziget természetközeli fesztiválhangulatát a belváros nyüzsgő, pezsgő életével: mivel néhány lépésnyire vannak a múzeumok, a Vidámpark és az Állatkert, biztos lehetsz benne, hogy mindig tartózkodik itt néhány baráti társaság - köztük szingli pasikkal, akik tartalmasan  igyekeznek elütni az idejüket.

A Városliget azért is jó hely az ismerkedésre, mert rengeteg a programlehetőség a közelben, vagyis, ha beszélgetni kezdesz egy szimpatikus sráccal, és mindkettőtöknek van hozzá kedve, azonnal kitalálhattok valami közös időtöltést - így a laza nyári flört egy pillanat alatt randivá alakul, amiből később aztán bármi lehet még.

Ezt is szeretjük