Ha ide hív a srác, azonnal felejtsd el: a legcikibb randihelyek
Az első randi meghatározó lehet, és a pasiról is sokat elárul, hová vinne ismerkedni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az életben az első élmények meghatározóak. Gondolj csak bele, az első születésnapi tortád, a legelső igaz barátnőd, az első napod az iskolában, amikor először mentél el bulizni a barátaiddal, az első szerelmed, majd később csalódásod.

Ezek a megélt pillanatok mind-mind kihatnak a jövődre és arra, aki most vagy. Ezért olyan fontos a legelső randi helyszínét alaposan átgondolnod.

Az alábbi lehetőségek népszerűek, mégsem szerencsés választások, ezért érdemes valami más megoldást javasolni helyettük. Ha pedig a srác ragaszkodik hozzájuk, gondold át, hogy nem lenne-e jobb már a legelején menekülőre fognod.

Ha a pasi moziba hív

Klasszikus randihelyszín, de nem túl jó ötlet, mikor az ismerkedős szakaszban tartotok, hiszen itt semmi lehetőség nem adódik a beszélgetésre, talán csak az a három-négy perc, amíg az előzeteseket vetítik - amúgy sem vall túl nagy kreativitásra, ha ezt a helyszínt találta ki.

Ha nem szeretnél úgy kijönni a moziból, hogy semmivel sem tudsz többet a randipartneredről, mint amikor bementetek, érdemes picit változtatni a pasid tervén.

Úgyis itt a nyár, úgyhogy ajánld fel inkább az autósmozit! Ott mégiscsak ti döntitek el, hogy beszélgettek vagy filmet néztek. Így csökkented az esélyét annak, hogy balul süljenek el a dolgok.

Lábujjhegyen járás múzeumban

Ha természetednél fogva a komoly, művészlelkű pasikat vonzod is, nem kell múzeumokba vagy kiállításokra menned. Csendben lenni és képeket nézegetni, vagy egy idegenvezetőt hallgatni akár érdekes is lehet, de szintén nem sok esély mutatkozik az ismerkedésre, a szigorú környezet pedig első alkalommal még feszélyezően hathat.

Ha mindketten érdeklődtök a művészetek iránt, menjetek inkább el egy városnéző sétára - Budapesten rengeteg olyan kerület van, ahol egymást érik a műemlékek. Az efféle időtöltés alkalmas arra, hogy többet megtudjatok egymásról, és közös élményeket szerezzetek.

Családi vacsora a szülőkkel

Abban az esetben, ha az első közös időtöltésetekbe a szüleit is beavatja, jobb, ha vészriadót fújsz, minél hamarabb. Könnyen lehet ugyanis, hogy az egyik legrosszabb férfitípussal van dolgod, az úgynevezett anyámasszony katonájával, aki képtelen önálló véleményt alkotni.

A családi összejövetelekre bőven lesz még idő, ha már jobban megismertétek egymást, és komolyabbra fordult a kapcsolatotok, elsőre érdemesebb valami olyan programot keresni, ahol egymással foglakozhattok - ha a pasi mégis ragaszkodna a szülői felügyelethez, akkor jobb nem belebonyolódni a viszonyba.

Ezt is szeretjük