Milyen színű a hajad? Ilyen pasiknak jössz be
Általános érvényű igazságok nincsenek, de az biztos, hogy minden hajszín vonz egy bizonyos férfitípust. A tiéd kiknek jön be?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az, hogy hosszútávon hogy jössz ki valakivel, legnagyobb részben a kölcsönös érdeklődésen és szimpátián múlik, illetve azon, hogy mennyire tudtok elbeszélgetni egymással.

Az első benyomás azonban ettől még fontos, és biztos neked is van néhány elvárásod, ha a pasik külsejéről van szó. De vajon mit gondolnak a pasik a te külsődről? Gondolkodtál már azon, mit üzensz magadról a hajszíneddel, és, hogy ez milyen pasikat vonz?

Szőke

A szőke hajszínhez a legtöbben tudat alatt az ártatlanságot társítják tulajdonságként, ugyanakkor az is igaz, hogy a szőke hajszín az utóbbi években hódító körútra indult, és a nagyon lányos stílusú csajok alapfegyverzete lett - némi hidrogén segítségével -, ami miatt sajnos néhány kedvezőtlen sztereotípia is társult hozzá.

Ha a hajad szőke, valószínűleg azok a fiúk fordulnak meg utánad elsősorban, akik számára fontos, hogy a barátnőjük adjon a külsejére, legyen mindig tip-top, ugyanakkor bájos természetű.

Az ilyen pasik szeretnek védelmezni, és akkor boldogok, ha férfinak érezhetik magukat melletted.

Ne felejtsd el őket időnként emlékeztetni, hogy nem csak egy szőke játékbaba vagy, van saját véleményed is.

Barna

A barna az egyik leggyakoribb hajszín, a hajfestékek korában mégis szinte kuriózummá vált. Azoknak a srácoknak, akiknek bejön ez az árnyalat, fontos a természetesség és az intelligencia.

Többnyire ők maguk is intelligensek és mély érzésűek, esetleg fogékonyak valamiféle művészet iránt. Szeretik a természetet, és jókat lehet velük beszélgetni. Általában az ilyen fiúknak jó a humorérzékük is, és nem kell aggódnod amiatt, hogy nem fognak egyenjogú társként kezelni - ugyanakkor bizonyos szituációkban kellemetlen lehet, hogy nem férfiként, hanem sokkal inkább barátként állnak melletted.

Fekete

A fekete hajszínhez a mágiát, a titokzatosságot és a határozottságot társítják. Azok a pasik, akik odavannak a fekete hajú lányokért, általában nagyon határozottak, szeretik az egyszerű dolgokat, és nagyon őszinték is - ne számíts náluk macska-egér játékra, ha akarnak valamit, azt megmondják kerek perec, és a kapcsolatotok alatt is végig egyenesek lesznek veled.

Ugyanakkor előfordulhat, hogy a romantikus gesztusokat is fölösleges színháznak tartják, vagy, hogy egy éjszakai séta helyett a Duna partján inkább rock-koncertre vinnének.

Vörös

A vörös hajszín igazi ritkaságnak számít, és a játékosságot, huncutságot látják benne az emberek - a legtöbben valamiért úgy gondolják, hogy azok, akiknek ilyen különleges a hajszínük, maguk is különleges tulajdonságokkal rendelkeznek, és másként látják az életet.

Azok a pasik, akik a vörös hajú lányokra buknak, szeretik a kalandokat, benne vannak minden tréfában, és nem egy közülük igazi adrenalinfüggő. Mellettük garantáltan nem fogsz unatkozni, minden tréfában benne vannak, mintha soha nem akarnának felnőni - ugyanakkor emiatt hajlamosak lehetnek a gyerekes viselkedésre is.

Milyen színű a hajad?

Ezt is szeretjük